reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki Dziewczyny za wsparcie!!! Już dostałam info, że badanie w szpitalu pokazało, że proporcje są w porządku. Dziecko może nie jest duże (do porodu jeszcze prawie 1,5 m-ca), ale wychodzi na to, że wszystko ok. Ale co się człowiek nadenerwuje, to szok.

Widzę, że od Mai żadnych wieści narazie. Czekamy !!!

reklama
Widzisz Hanuś - wszystko w porządku. Biedna mama, co ona musiała przeżyć po tym badaniu - niepotrzebne stresy... :wściekła/y:

Ja i tak pomodlę się o zdrowie dla maluszka - tego nigdy za wiele! :tak:

Mam nadzieję, że Mońcik jeszcze coś dzisiaj napisze... :confused:

Pozdrowionka!!! ;-)

li-6403.png

Strasznie sie ciesze z porannych newsow:-):tak:...jak juz zaczela sie rehabilitacja to znaczy ze idziemy do przodu:tak:...super:)...oby tak dalej....

Dziewczyny...bylam na echu z Veronica...ASD sie zmniejszylo:-D:-)...jeszcze nie moge uwierzyc bo 2 mies temu mowili mi ze nie ma szans...nie wiemy dokladnie ile bo malutka darla sie w nieboglosy i wiercila i nie bylo super zdjec ale na pewno jest mniejsza:-):-):-)...Dzieki Ci Boze i Ojcze Pio...

tak przy zmanie tematu u mnie jak rodzilam julke mial byc 3700g a urodzila sie kilo wiecej 4700 wiec pytam sie lekarza cemu taka roznica w wadze a on mi na to ze on ma japonski sprzet a tam takie dzieci sie nie rodza :szok::-D:-D
rodziłaś w w-chu? bo już o kolejnej takiej "małej" różnicy słyszę;-)

Ciekawe co u Majeczki? czekam na wieści:tak:

Cześć dziewczyny...dopiero jestem.
Czekam z wami na wieści po 20...wiem jednak jak było o 16 :)
Jest dobrze, Maja naprawde ładnie wygląda...zaczęla być karmiona przez sondę...idzie ku lepszemu.
Niestety nie mogli porozmawiać z lekarzem i może właśnie o 20 wreszcie dowiedzą się co i jak!
Więc czekamy...buziaki Monisiu dla was...szczególne dla Majeczki od śpiącego już Filipka :)

O 20.00 te same info o zdrowiu.
Maja przysnęła, ale jeden moj buziak i juz oczka otwiera - zapomniałam, że ona bez leków usypiających zasypia sama, no i moze sie obudzic w kazdej chwili he he !
Zosieńka tez daje rade...oby tylko juz w te stronę.
Pozdrawiamy wszystkie mamy i nie tylko.

Haniu, wiem że jest juz ok i domyslam sie czyje to dzieciątko. Dopowiem tylko, że jak u Majki wykryto wade serca(24tyg) to dopatrywano sie tez zespołu Downa, bo często wystpuje to razem. I tak się lekarze tego doszukiwali, że zaczeli komentować zbyt mały i płaski nosek Majeczki...co niby wskazywalo na Downa...echh....a ten nosek teraz to taka sliczna kuleczka - tylko ją zacałować i zjeść he he...

rodziłaś w w-chu? bo już o kolejnej takiej "małej" różnicy słyszę;-)

Ciekawe co u Majeczki? czekam na wieści:tak:

tak w wchu rodzilam a chodizlam do lekarza do szczczawna do zienkowicza i to on ma taka aparature hihiihi byl przy porodzie julki wiec sam chyba sie zdziwil :-D:-D:-D

Majeczko i Zosieńko skarby wy nasze juz blizej do domku macie szybiuko zbierac sie raz dwa bo mateczi czekaja tylko na to aby was w ramionach utulic , ukolysac i zacalaowac , jakie cudne wiesci juz tylko z gorki trzymam kciuki za Balbinki

No to super...nawet nie wiesz jak cieszą te wpisy o Mai dobrej formie, o tym że buziaki i oczka otwiera...ah...cud miód!!!
Jestem z wami i trzymam kciuki...modle sie i jestem przekonana że lada moment weźmiesz córeczkę na ręce!!!!!!!
:)))))
Buziaki wielki dla was MMM

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry