reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki Dziewczyny za wsparcie!!! Już dostałam info, że badanie w szpitalu pokazało, że proporcje są w porządku. Dziecko może nie jest duże (do porodu jeszcze prawie 1,5 m-ca), ale wychodzi na to, że wszystko ok. Ale co się człowiek nadenerwuje, to szok.

Widzę, że od Mai żadnych wieści narazie. Czekamy !!!

reklama
Widzisz Hanuś - wszystko w porządku. Biedna mama, co ona musiała przeżyć po tym badaniu - niepotrzebne stresy... :wściekła/y:

Ja i tak pomodlę się o zdrowie dla maluszka - tego nigdy za wiele! :tak:

Mam nadzieję, że Mońcik jeszcze coś dzisiaj napisze... :confused:

Pozdrowionka!!! ;-)

li-6403.png

Strasznie sie ciesze z porannych newsow:-):tak:...jak juz zaczela sie rehabilitacja to znaczy ze idziemy do przodu:tak:...super:)...oby tak dalej....

Dziewczyny...bylam na echu z Veronica...ASD sie zmniejszylo:-D:-)...jeszcze nie moge uwierzyc bo 2 mies temu mowili mi ze nie ma szans...nie wiemy dokladnie ile bo malutka darla sie w nieboglosy i wiercila i nie bylo super zdjec ale na pewno jest mniejsza:-):-):-)...Dzieki Ci Boze i Ojcze Pio...

tak przy zmanie tematu u mnie jak rodzilam julke mial byc 3700g a urodzila sie kilo wiecej 4700 wiec pytam sie lekarza cemu taka roznica w wadze a on mi na to ze on ma japonski sprzet a tam takie dzieci sie nie rodza :szok::-D:-D
rodziłaś w w-chu? bo już o kolejnej takiej "małej" różnicy słyszę;-)

Ciekawe co u Majeczki? czekam na wieści:tak:

Cześć dziewczyny...dopiero jestem.
Czekam z wami na wieści po 20...wiem jednak jak było o 16 :)
Jest dobrze, Maja naprawde ładnie wygląda...zaczęla być karmiona przez sondę...idzie ku lepszemu.
Niestety nie mogli porozmawiać z lekarzem i może właśnie o 20 wreszcie dowiedzą się co i jak!
Więc czekamy...buziaki Monisiu dla was...szczególne dla Majeczki od śpiącego już Filipka :)

O 20.00 te same info o zdrowiu.
Maja przysnęła, ale jeden moj buziak i juz oczka otwiera - zapomniałam, że ona bez leków usypiających zasypia sama, no i moze sie obudzic w kazdej chwili he he !
Zosieńka tez daje rade...oby tylko juz w te stronę.
Pozdrawiamy wszystkie mamy i nie tylko.

Haniu, wiem że jest juz ok i domyslam sie czyje to dzieciątko. Dopowiem tylko, że jak u Majki wykryto wade serca(24tyg) to dopatrywano sie tez zespołu Downa, bo często wystpuje to razem. I tak się lekarze tego doszukiwali, że zaczeli komentować zbyt mały i płaski nosek Majeczki...co niby wskazywalo na Downa...echh....a ten nosek teraz to taka sliczna kuleczka - tylko ją zacałować i zjeść he he...

rodziłaś w w-chu? bo już o kolejnej takiej "małej" różnicy słyszę;-)

Ciekawe co u Majeczki? czekam na wieści:tak:

tak w wchu rodzilam a chodizlam do lekarza do szczczawna do zienkowicza i to on ma taka aparature hihiihi byl przy porodzie julki wiec sam chyba sie zdziwil :-D:-D:-D

Majeczko i Zosieńko skarby wy nasze juz blizej do domku macie szybiuko zbierac sie raz dwa bo mateczi czekaja tylko na to aby was w ramionach utulic , ukolysac i zacalaowac , jakie cudne wiesci juz tylko z gorki trzymam kciuki za Balbinki

No to super...nawet nie wiesz jak cieszą te wpisy o Mai dobrej formie, o tym że buziaki i oczka otwiera...ah...cud miód!!!
Jestem z wami i trzymam kciuki...modle sie i jestem przekonana że lada moment weźmiesz córeczkę na ręce!!!!!!!
:)))))
Buziaki wielki dla was MMM

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry