- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
monika3
Mama Amelki i Filipka
Witajcie,
wiedziałam że Święta Bożego Narodzenia są magiczne ....i nie było innej możliwości niż ta że w te Święta Majeczka ruszy do dalszego boju o swoje zdrówko...
Maju...dzielna dziewczynko...podziwiam Cię i...nadal modlę się ze Twoje zdrówko...
Zosiu...bierz przykład ze starszej koleżanki i walcz dzielnie!!!
MM...święta w szpitalu napewno nie należą do przyjemnych...ale najważniejsze że Maja tak świetnie sobie radzi :-)
Wszystkim e-cioteczkom....buuuuziaczki :-)
wiedziałam że Święta Bożego Narodzenia są magiczne ....i nie było innej możliwości niż ta że w te Święta Majeczka ruszy do dalszego boju o swoje zdrówko...
Maju...dzielna dziewczynko...podziwiam Cię i...nadal modlę się ze Twoje zdrówko...
Zosiu...bierz przykład ze starszej koleżanki i walcz dzielnie!!!
MM...święta w szpitalu napewno nie należą do przyjemnych...ale najważniejsze że Maja tak świetnie sobie radzi :-)
Wszystkim e-cioteczkom....buuuuziaczki :-)
KubyMama
Kubomanka
Witam poświątecznie!!!
Cieszę się, że u Mai wszystko dobrze.
Super, że Zosia tak dzielnie walczy!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Mam nadzieję, że lekarze pomogli temu maluszkowi i z nim też dobrze...
:-confused::-confused::-confused::-confused::-confused::-confused::-confused::-(
Czekam na informacje. Po cudzie wigilijnym czekam tylko na coraz lepsze wieści, kiedy to Maję przeniosą na POP, żeby mogła już przytulac się do stęsknionych Rodziców!
Cieszę się, że u Mai wszystko dobrze.
Super, że Zosia tak dzielnie walczy!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Mam nadzieję, że lekarze pomogli temu maluszkowi i z nim też dobrze...
:-confused::-confused::-confused::-confused::-confused::-confused::-confused::-(
Czekam na informacje. Po cudzie wigilijnym czekam tylko na coraz lepsze wieści, kiedy to Maję przeniosą na POP, żeby mogła już przytulac się do stęsknionych Rodziców!
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Jestem i ja - poświątecznie. Szkoda, że już poświątecznie. Tyle czekania, przygotowań, a tu 3 dni i koniec. Echhhh... No cóż, kolejne Święta za rok!!!
Ciekawe jak Maja. Czekamy na wieści!!!
Ciekawe jak Maja. Czekamy na wieści!!!
Bardzo się cieszę, że z Mają coraz lepiej!! Mam dziś nadzieję na kolejne świetne wiadomości!
Ale smutno z powodu tego biednego maluszka.... może Monika będzie mogła nam jednak przekazać jakąś lepszą wiadomość... z całego serca współczuję jego rodzicom!!
Ale smutno z powodu tego biednego maluszka.... może Monika będzie mogła nam jednak przekazać jakąś lepszą wiadomość... z całego serca współczuję jego rodzicom!!
didi
Fanka BB :)
witam wszstkie z deszczowej irlandii ..ehhh
jestem na posteruku i czekam na wiesci od naszych dzielnych dziewczyn no i modle sie do Bozi o zdrowko i sile dla maluszka aby dzielnie walczyl
a ja wczoraj mialam wypadek w domku...moj may tak trzepnal i kant lawy ze przegryzl sobie jezyk i w polowie polowy jezyka ma rane wielkosci malego paznokcia i w takim samym ksztalcie ..ehhh..trzeslam sie pol godziny ..ale teraz mowi ze go boli i je pomalutku a wcora nic nie jadl bo co chwile plakal...ale do wesela sie zagoi ..wazne ze nie leci krew..i moze juz pomlutku jesc
jestem na posteruku i czekam na wiesci od naszych dzielnych dziewczyn no i modle sie do Bozi o zdrowko i sile dla maluszka aby dzielnie walczyl
a ja wczoraj mialam wypadek w domku...moj may tak trzepnal i kant lawy ze przegryzl sobie jezyk i w polowie polowy jezyka ma rane wielkosci malego paznokcia i w takim samym ksztalcie ..ehhh..trzeslam sie pol godziny ..ale teraz mowi ze go boli i je pomalutku a wcora nic nie jadl bo co chwile plakal...ale do wesela sie zagoi ..wazne ze nie leci krew..i moze juz pomlutku jesc
KubyMama
Kubomanka
Mój Mały też w święta miał wypadek - nabił sobie guza. Nie zmieścił się między babcię a framugę drzwi i uderzył w futrynę. Biedak... Na szczęście siniak niewielki...
Cisza na tym forum, ale to znak, że sytuacja się uspokoiła i trochę odetchnęłyśmy. Mam jednak nadzieję na jakieś nowinki od Mońcik...
Cisza na tym forum, ale to znak, że sytuacja się uspokoiła i trochę odetchnęłyśmy. Mam jednak nadzieję na jakieś nowinki od Mońcik...
madzia8310
Fanka BB :)
Kochani...już wiem że u malutkiej dobrze. Profesor zadowolony z wyniku gazometrii...schodzą z tlenu na 70 i będzie niżej. Myślą o próbie ekstubacji bo inaczej zrobią tracheotomię.
Więc proszę was o Zdrowaśkę...już teraz za MAjeczkę...żeby próba jeśli będzie dziś ( a coś czuję że tak) to żeby się powiodła....żeby Majeczka miała siłę oddychać sama...BŁAGAJMY BOGA O SAMODZIELNY ODDECH MAI!!!!!
Majeczko oddychaj skarbie..oddychaj!!!!!!!!
Modlimy sie.
Więc proszę was o Zdrowaśkę...już teraz za MAjeczkę...żeby próba jeśli będzie dziś ( a coś czuję że tak) to żeby się powiodła....żeby Majeczka miała siłę oddychać sama...BŁAGAJMY BOGA O SAMODZIELNY ODDECH MAI!!!!!
Majeczko oddychaj skarbie..oddychaj!!!!!!!!
Modlimy sie.
reklama
Majeczko kochana, trzymam za Ciebie mocno kciuki! W Święta pokazałaś, że cuda się zdarzają i dałaś dowód niezwykłej siły - z całej siły będę się modlić, żeby ekstubacja się powiodła!!!!
Madziu, może wiesz coś więcej - co z tymi podejrzeniami zwłóknienia, z zapaleniem płuc - czy to już za Mają?
Madziu, może wiesz coś więcej - co z tymi podejrzeniami zwłóknienia, z zapaleniem płuc - czy to już za Mają?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.