reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jestem.
Rano pan dr powtórzył, że badania Mai są dobre, wszystko wporządku.
O 16.00 potwierdził te same wiadomości.
Niestety jedno dzieciątko bardzo walczy o życie, i wiadomo, caly zespół robi co w jego mocy...a my weszliśmy tylko na 5 minutek do swoich pociech.
Oby mały dał radę, Panie pamóż mu zebrać siły...

Zosia ma juz załozony dren do płuc, schodzi z niego sporo. Teraz powinno byc juz tylko lepiej.

super Majuniu.:tak::tak:.oby tak dalej i juz niedlugo do domku..:-D

Zosieńka tez zielna dziewczynka..i wierze ze tez szybko wroci do zdrowka..

no i dla maluszka bardzo walczacego o zycie duzo zdrowotnych dobrych fluidkow sle ~~~~~~~~~~~~~~~~~...bedzie dobrze

Cieszę się bardzo, że nasze dzielne dziewczynki dalej walczą o zdrówko, a ich parametry są zadowalająco stabilne :tak:

Za walczące o życie dzieciątko modlę się gorąco i trzymam bardzo mocno kciuki, aby uporało się z problemami ...

Ja też ogromnie sie cieszę że z naszą Majeczką wszytsko dobrze. Jestem z wami całym sercem żeby Majeczka jak naszybciej przeszła na POP...i już potem szybko do domku.
Dla maleństwa walczącego o życie będę prosiła Boga o łaskę....żeby było donrze!!
Pozdrawiam i czekam co po 20...:)
Buziaki wielkie!!!!!!

reklama
Super,ze u Majuni nadal ok! :tak: :-)
Czekamy na wiesci po 20 - mam nadzieje,ze to spotkanko bedzie dluzsze. :tak:

A Ty maluszku - walcz walcz!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry