reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
CU DO WNIE:-):-D:-):-D:-):-D

Super wieści:tak::tak::tak:

Majeczko kochanie ty nasze, ach jak się cieszę:happy2:

MM buziaki ogromniaste dla Was:-)

Bardzo sie ciesze ze z Majeczka jest lepiej i zycze ci Moniczko oby twoje nadzieje sie spelnily a wszystkim zycze Wesolych Swiat:-):-):-):-)

Wspaniałe Świeta ,tak sie ciesze ze Majcia idzie do przedu,brawo dzielna dziewczyneczko ..byle tak dalej
Zosia tez dzielnie walczy :tak:bedzie dobrze

...czekam dzis na nastepne wiesci ..:tak:

ciekawe jak Majeczka dzisiaj??? MAM NADZIEJE, ŻE JEST JESZCZE LEPIEJ NIŻ WCZORAJ :tak::tak::tak:

Ja tez juz sie witam na swiatecznym posterunku i czekam na wiesci o naszej malej bohaterce. :tak: Wierze,ze ten wczorajszy sen,dodal Majulce sil na dzisiejsza walke! :tak: :-) :-) :-)

Ja też sie witam i czekam na nowe wiadomości. Mam nadzieję że będą tylko dobre...
MMM trzymam za waszą całą rodzinkę mocno kciuki....żeby już wszystko szło w stronę... domku!! :)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry