reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Nie wiem jak wstawić adres internetowy :-( W każdym razie ponawiam próbę - na stronie internetowej firmy Greg jest kilka adresów mailowych - warto pomęczyć;-) Wysłałam też maila do Prolan i ponowiłam prośbę do "Niezapominajki". I...czekam na odpowiedzi:tak:

Kochane, ja już nic nie kapuję....normalnie załamka...czytajcie poniżej...

Gazeta Profesional 10:45:21
Hej! redaktor naczelny sie zgodził, czekam na odp. z fundacji. Napisz mi proszę: "zgadzam się na publikacje materiałów dotyczącym mojej córki Maji Błońskiej zgodnie z załączonym wzorem" i Twoj podpis, na adres redakcja@iprofesjonal.pl

Gazeta Profesional 11:08:42
Fundacja ma jakieś problemy

Monika1 11:08:55
a z czym?

Gazeta Profesional 11:08:54
Dzień dobry,
apel nie został napisany zgodnie z zasadami zbiórki publicznej. O pomoc
powinna zwracać się Fundacja, a nie rodzice i nie można zbierać środków
na leczenie za granicą. Dlatego w załączeniu przesyłam moją propozycję
tekstu. W tytule wpłaty trzeba także podać, że jest to darowizna.
Apel z taką treścią, jaką proponuję, może się ukazać na łamach Państwa
czasopisma.
Pozdrawiam serdecznie,
Ewa Pustelnik
Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą"

Gazeta Profesional 11:10:00
Pomóż innym, a znajdą się tacy, którzy pomogą Tobie, jak zajdzie taka potrzeba...
Czy poznaliście już Maję?
Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą” zwraca się z prośbą o wsparcie dla Mai Błońskiej.
Maja przyszła na świat 8 stycznia 2007 r. z poważną wrodzoną wadą serduszka. Mimo to ma żar w oczkach i pragnie normalnie żyć. To silna, wytrwała i radosna dziewczynka, która pomimo ciągłych pobytów w szpitalu, stałego przyjmowania niesmacznych lekarstw oraz poddawania różnym zabiegom dzielnie znosi trudy życia, jakie przynosi jej ta skomplikowana wada serca.
Jedynym ratunkiem dla naszej podopiecznej jest bardzo kosztowna operacja. Dlatego zwracamy się do wszystkich, którzy chcą i mogą pomóc w zebraniu na nią funduszy. Maja na to zasługuje, naprawdę warto ją ratować. Tyle już zniosła, a jednak każdego dnia udowadnia swoimi postępami, że jest silna i pragnie żyć...
Wpłaty prosimy kierować na konto:
Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą”
Ul. Łomiańska 5, 01-685 Warszawa
90 1020 1156 0000 7002 0051 6088
z dopiskiem: darowizna na leczenie i rehabilitację Mai Błońskiej

Gazeta Profesional 11:10:39
spoko, nie duzo zmian
Gazeta Profesional 11:10:46
zaraz to zrobie

:angry: No ja się właściwie zstanawiałam, dlaczego Maja nie pojawia się na stronie fundacji. Jak się wpisuje jakiekolwiek dziecko stamtąd, to pojawia się informacja od rodziców, numer konta i wogóle. A jak wpisałam imię i nazwisko Mai, to nic. Ja nie wiem co oni tam robią, ale zaczynają mnie denerwować!!! :angry:

A teraz moje pytanie...

jak to nie zbierają na leczenie zagraniczne? a może chodzi tylko o to, żeby nie pisać o tym w postach? czyli co?....jeśli uzbieramy sporo funduszy, to nie będą mogli ich nam wypłacić na operację, czy na mój wyjazd z dzieckiem do USA? - o ile faktycznie wszystko się uda....o ile dr Wojtalik nie będzie w stanie nam pomóc...

Zgłupiałam do reszty, zaraz uderzam do mężą żeby dzwonił do nich na wywiad, bo ja już nie mam siły...

Dziewczyny, to ja już nie wiem, może piszmy w tych kolejnych listach taki tekst jak wyzej przedstawiła fundacja...bo jeszcze jakieś kłopoty z tego będą...

Mońcik sprawa dotyczy tego, ze fundacja nie zgodziła się żeby pisało, że rodzice proszą o pomoc, musi być napisane, że fundacja prosi :baffled:
poza tym nie zgodzili się żeby pisało na "zagraniczną operację" i zeby była podana kwota pieniędzy. Reszta została tak jak było ustalone na początku:tak:

SPOKO....
ruffi 12:19:09
spoko wszystko jest ok
Monika1 12:19:17
skąd wiesz?
Monika1 12:19:21
dzwoniłeś
ruffi 12:19:31
maciek borkowski tez jest w tej fundacji i dastal kase na leczenie w niemczech
ruffi 12:19:55
nawet jak wyjezdza to dzwoni do fundacji i prosi o przelanie np.20000 na konto na wydatki

Tak napisał mi dla uspokojenia moj mąż....:) a ja panike sieje....

reklama
Bośku, dzięki Wam dziewczyny za uspokojenie....aż sie trzęsę...
ale ja juz tyle w kość dostałam, i nie chce zeby w razie niedomowien ludzie pomysleli ze cos kręce....wkońcu nasze nazwisko cały kraaaj atakuje

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry