- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Ufffff.... Trzymamy kciuki za Majeczkę!!! Napewno Jej pomogą tym badaniem!!!
madzia8310
Fanka BB :)
Już po....ufff....
Rozmawiałam z Moniką. Nawet nie zobaczyli Maii po zabiegu bo przemkneli z nią szybko...i oni zawet nie widzieli kiedy...hehhe
Zrobili wszystko co chcieli, nie było żadnych komplikacji, teraz ma profesor nadzieję że to właśnie to Mai tak przeszkadzało...oby to było to i juz z górki!
Dziewczyny modlimy sie.....ja o 17:30 lecę do kościoła bo będzie msza za Majeczkę. Ahhh...)))
Jak się ciesze...mała istotka będzie zdrowa.wierzę w to...naprawdę wierzę!!!!
Monika po 16 da znać....buziaki
Rozmawiałam z Moniką. Nawet nie zobaczyli Maii po zabiegu bo przemkneli z nią szybko...i oni zawet nie widzieli kiedy...hehhe
Zrobili wszystko co chcieli, nie było żadnych komplikacji, teraz ma profesor nadzieję że to właśnie to Mai tak przeszkadzało...oby to było to i juz z górki!
Dziewczyny modlimy sie.....ja o 17:30 lecę do kościoła bo będzie msza za Majeczkę. Ahhh...)))
Monika po 16 da znać....buziaki
monika3
Mama Amelki i Filipka
, teraz ma profesor nadzieję że to właśnie to Mai tak przeszkadzało...oby to było to i juz z górki!
Madziu Twoje słowa są jak balsam dla mojego serducha :-)A powiedz kochana, czy Twój Fifi też tak nie mógł dojść do siebie po operacjii?? I jak poszerzono mu tą tetnicę to było lepiej???
Majuniu kochana...teraz już będzie lepiej...będziesz zdrowa...tak czuję...
Jejciu jak się cieszę!!!
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
No pewnie że Maja będzie zdrowa!!!!!!!! Modlimy się cały czas o Jej zdrówko!!!
Czekamy na wieści po 16. Może Monika będzie mogła wejść do Mai i Ją zobaczyć.
Będzie dobrze!!!
Czekamy na wieści po 16. Może Monika będzie mogła wejść do Mai i Ją zobaczyć.
Będzie dobrze!!!
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Wierzę że teraz to już będzie z górki.
reklama
Madziu Ty nasz dobry posłańcu dzięki za takie cudne wieści
Mam nadzieję, że te zabiegi sprawią, że teraz Mai bedzie już tylko lepiej i lepiej i wkrótce będzie zdrowa :-).
Ha ha własnie zauważyłam, że to mój 7 setny post :-)
Czuję że to jakiś znak , szczęsliwa 7 i jeszcze tak ładnie zaokrąglona dwoma zerami, będzie dobrze Majuniu, ja to wiem, ta 7 to dla Ciebie na szczęście!
Mam nadzieję, że te zabiegi sprawią, że teraz Mai bedzie już tylko lepiej i lepiej i wkrótce będzie zdrowa :-).
Ha ha własnie zauważyłam, że to mój 7 setny post :-)
Czuję że to jakiś znak , szczęsliwa 7 i jeszcze tak ładnie zaokrąglona dwoma zerami, będzie dobrze Majuniu, ja to wiem, ta 7 to dla Ciebie na szczęście!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.