reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki Madziu;-) to teraz wszystko już rozumiem, nie wiedziałam że przy cewnikowaniu można jeszcze robić dodatkowo tego typu rzeczy.
Jeszcze raz dzięki :tak:

reklama
Majeczko trzymam kciuki.
Jeszcze troszkę i wyjdziesz z tego, buziaczki dla całej rodzinki.
Będziemy czekać na wieści od Mońcik......na pewno będą pomyślne

Już po....ufff....
Rozmawiałam z Moniką. Nawet nie zobaczyli Maii po zabiegu bo przemkneli z nią szybko...i oni zawet nie widzieli kiedy...hehhe
Zrobili wszystko co chcieli, nie było żadnych komplikacji, teraz ma profesor nadzieję że to właśnie to Mai tak przeszkadzało...oby to było to i juz z górki!
Dziewczyny modlimy sie.....ja o 17:30 lecę do kościoła bo będzie msza za Majeczkę. Ahhh...:))))
Jak się ciesze...mała istotka będzie zdrowa.wierzę w to...naprawdę wierzę!!!!

Monika po 16 da znać....buziaki

, teraz ma profesor nadzieję że to właśnie to Mai tak przeszkadzało...oby to było to i juz z górki!

Jak się ciesze...mała istotka będzie zdrowa.wierzę w to...naprawdę wierzę!!!!

Madziu Twoje słowa są jak balsam dla mojego serducha :tak::-):tak:A powiedz kochana, czy Twój Fifi też tak nie mógł dojść do siebie po operacjii?? I jak poszerzono mu tą tetnicę to było lepiej???

Majuniu kochana...teraz już będzie lepiej...będziesz zdrowa...tak czuję...:happy2:

Jejciu jak się cieszę!!!

No pewnie że Maja będzie zdrowa!!!!!!!! Modlimy się cały czas o Jej zdrówko!!!
Czekamy na wieści po 16. Może Monika będzie mogła wejść do Mai i Ją zobaczyć. ;)
Będzie dobrze!!!

Super ze obylo sie bez komplikacji
czyli wszystko poszlo gladko
i Maja zaraz wroci do zdrowka :-).

Witam i ja na posterunku

Poczytałam dobre wiesci ...teraz tylko patrzec jak Majeczka wydobrzeje .trzymaj sie skarbeczku i nie poddawaj sie ,bedzie dobrze :tak:

reklama
Madziu Ty nasz dobry posłańcu dzięki za takie cudne wieści :tak:

Mam nadzieję, że te zabiegi sprawią, że teraz Mai bedzie już tylko lepiej i lepiej i wkrótce będzie zdrowa :-):tak:.

Ha ha własnie zauważyłam, że to mój 7 setny post :-):tak:
Czuję że to jakiś znak :tak:, szczęsliwa 7 i jeszcze tak ładnie zaokrąglona dwoma zerami, będzie dobrze Majuniu, ja to wiem, ta 7 to dla Ciebie na szczęście!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry