reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Majeczko! Nie przestaję o Tobie myśleć.
MM - macie dzielną córcię, wierzcie w nią
Jestem z Wami

my też czekamy od samego rana.....
mam nadzieje, że wszystko jest dobrze :tak::tak::tak:

Ja też myślę o Mai, wczoraj długo się za nią modliłam, mam nadzieję, że zabieg przebiegnie bez problemów i że pokaże dobre wyniki, bardzo dobre wyniki.
Liczę na to, że będzie dobrze.

Gorąco całuję dzielną Majunię!

Mam wiadomości...
Monika dzwoniła...jest tak:
Maja nadal na sali...w czasie zabiegu przyjechał nagle prof. Wojtalik. Nerwy Moniki chyba osiągnęły zenitu jak go zobaczyła!!!
Ale jak wyszedł to powiedział ze juz została poszerzona tętnica płucna, zamknieta jedna tetnica krążenia obocznego..nie mogli znaleźć drugiej i dlatego przyjechał. Teraz zamykają drugą tętnice krążenia obocznego. Maja narazie stabilna, nic sie nie dzieje. Może to potrwać jeszcze około godziny.(Mam nadzieję ze nic nie pomieszałam z tymi tętnicami- jakby co to Monika poprawi mnie)
Monika pewnie napisze coś po 16...ale jak coś będę wiedziała wczesniej...a przypuszczam że tak to dam znać.
Ufff...ale nerwy...Boziu...prosimy o jeszcze!!!!!

Jejciu ... a ja myslałam że to będzie tylko cewnikowanie a tu jeszcze jakieś poważniejsze rzeczy robią ....
Madziu dzięki za info :tak:
Tak sobie myślę, że dobrze że poszerzyli tętnicę płucną bo dzięki temu z natlenieniem krwi będzie lepiej :tak:

Majuniu malutka kochana dziewczynko
bądź silna Ty nasza kruszynko
Ja modlę się mocno do Boga naszego
Aby dał Ci zdrówko do życia dalszego

Aniele Boży czuwaj nad Mają ...

Boże!!!...nie spuszczaj z Oka naszej małej istotki...bądź przy Niej...opiekuj się Nią...i spraw proszę ten cud, żeby Maja wyzdrowiała...

reklama
Dziewczyny to jest cewnikowanie. Taki zabieg robi sie po to aby zobaczyć dokładnie serduszko- czyli jet to forma badania inwazyjnego. Ale czasem...a nawet często właśnie przez cewnik "poprawiane" są naczynia, wszywane łatki..itd. Mój Fifi miał poszrzane tętnice płucne właśnie cenikiem. To badanie-zabieg robi się przez wprowadzenie przez tętnice (najczęściej udową) cewnika do serca, do naczyć serca.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry