reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ciekawe, o której będzie zabieg, może już trwa?:confused:
Ja muszę oderwac się od internetu. Zajrzę tu dopiero o 20-tej. Cały czas będę myślami z Mają i pomodlę się za nią w wolnych chwilach.

Walcz Maju, jeszcze trochę i wrócisz do przytulnego domciu w objęcia stęsknionych i dzielnych Rodziców!!!

li-6403.png

reklama
Mocno trzymam kciuki za dzisiejsze cewnikowanie Majeczki!!
Dopiero obejrzałam zdjęcia zamieszczone wczoraj przez Monikę - Maja wygląda na nich ślicznie :tak::tak::tak:

Tak bardzo bym chciała, żeby malutka wracała do pełnego zdrowia już bez żadnych komplikacji!! Majeczko trzymaj się dzielnie!!!!

MMM bądźcie dzisiaj bardzo dzielni !!!!!:tak::tak::tak::tak:Trzymamy kciuki, modlimy się!!!!!!!!!!!!!!!!
MAJUNIU BĄDŹ SILNA I DZIELNA!!!!!!!!!!!!!

Halo halo,ja tez jestem i czekam na wiesci,o ktorej cewnikowanie i jak Majunia to wszystko zniosla! :tak: :-) :tak:
TRZYMAM KCIUKI MMM!!! :blink:

Zakupiłam Fakt i poprostu od wczoraj łzy mi lecą ciurkiem- czytając historię Mai, czytając posty Mońcika a już ryczałam jak głupia jak zobaczyłam wczorajsze zdjęcie naszej Kruszynki. Jest taka śliczna i taka niesamowicie silna. Czekam na dalsze dobre wieści. Mońcik trzymajcie się dzielnie i ciepło. Jestem z Wami i modlę się o Maję

Niestety muszę opuścić posterunek na parę godzin :-:)-:)-( ale jak wrócę mam ogromna nadzieję,że będą tu czekały na mnie same dobre wiadomości i taka atmosfera jaka była wczoraj:tak::tak::tak::tak::tak:
Nie puszczam kciuków ani na moment :-) ciekawe jak zakupy zrobię:confused::-D
MAJUNIU NIE DAJ SIĘ!!!!!!!!!!!!!WALCZ ŚLICZNOŚCI TY NASZE!!!!!!!

reklama
Trzymamy kciuki za powodzenie całego zabiegu:tak::tak::tak:

Majeczko śliczna kruszynko WALCZ!!! ... do roboty kochanie!

MM - przytulam mocno!!!

Buźka:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry