reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:))
Płakałam wczoraj czytając Fakt, płaczę dzisiaj czytając forum i patrząc na Maję. Normalnie nie mogę!!!
Majuniu trzymaj się Kochanie i nie poddawaj się!!! Mamusia i Tatuś chcą Cię zabrać już do domu, dlatego musisz dać z Siebie wszystko i szybciutko wyzdrowieć!!! Walcz Kochanie, walcz!!!

reklama
ja już czekam na posterunku jak Maja po nocce?? A za dzisiejsze cewnikowanie trzymam z całego serca mocno kciuki. Majeczka jest śliczna i bardzo bardzo silna, więc nie ma innej możliwości jak to że dzisiaj się wszystko uda.......
Buziaczki dla Majeczki:-)

Hej!
W końcu dorwałam się do neta, a bardzo byłam zniecierpliwiona. I tak:
Maja wygląda ślicznie!!! Gdyby nie respirator, to nawet nie pomyślałabym, że ona tyle przeszła. Zuch dziewczynka! A te jej oczka... przyciągają jak magnez. Cieszę się, że chociaż te 20 minut mogliście się sobą nacieszyc!!! Super, że zwalcza to osłabienie!

Dzisiaj wieczorkiem pójdę do kościoła, pomodlę się za Majunię, jeśli uda mi się wyspowiadac, to ofiaruję za nią komunię...

Modlę się, żeby wszystko odbyło się dzisiaj zgodnie z planem!!!

FAKT wszystkim pokazywałam, w ogóle opowiadam całej rodzinie ze łzami w oczach o tym jak Maja sobie radzi. Wszyscy jesteśmy z Mają.:tak:

Mońcik, pozdrów Majeczkę i Zosieńkę od nas! Mai szepnij na uszko, że tu cała Polska modli się za nią, żeby wszystko ruszyło do przodu!!!

li-6403.png

Maja jesteś taka śliczna Kruszynko...a te Twoje oczka są takie mądre...
Musisz walczyć dalej...pokonać wszystkie trudności...i zdrowieć, zdrowieć!!!

Dzisiaj przypadkiem przeczytałam takie słowa
"Jeźeli się czegoś bardzo pragnie, to cały Wszechświat ukradkiem tak nam sprzyja, żeby nasze pragnienie się spełniło"....

Moim pragnieniem jest żeby Maja wyzdrowiała....

Majeczka jest śliczna poprostu śliczna:tak::tak::tak:.Trzymamy kciuki za dzisiejsze cewnikowanie. Wierzę, że będzie wszystko dobrze. Moniko i Marcinie jesteśmy z wami i modlimy się za całą waszą trójeczkę:tak:

Dzien dobry:-)
Super ze wieczorna wizyta byla tak owocna:tak: i ze Maja byla tak kontaktowa:tak:
jejku tak sie ciesze!!!!!!!!!!!!
Monika co to za czarne mysli ??????????:confused::baffled::dry:

Wszytskie ( wszyscy - zapomnialam o cichociemnych tatusiach :-D;-):-p) wierzymy ze bedzie dobrze i ze juz niedligo wyjdziecie na prosta i bedzie juz tylko z gorki:tak:
Prosze ucaluj Majke od calej naszej duzej forumowej rodzinki i od kazdej malej z osobna:tak:
A dla ciebie wielkie przytulasy.:tak: trzymaj sie dzielnie i pozdrowienia dla Zosi i Justyny:-)

Dziewczyny ja Was podziwiam zawsze wiecie co napisać!
Ja cały czas sprawdzam co u Mai ryczę jak bóbr ostatnio mój mąż powiedział że mi internet odłączy;-) ale za często się nie wypowiadam bo nie wiem co napisać.
No ale dzisiaj już nie mogę się powstrzymać. Maja jest taka śliczna i dzielna i nie ma innej opcji, będzie dobrze. Malutka tak walczy jak chyba nikt inny. A Zosia uczy się od starszej koleżanki i próbuje dorównać:-)
Pozdrawiam

reklama
Maju modlę się za dzisiejsze cewnikowanie, na pewno wszystko będzie dobrze, głeboko w to wierzę. Modlę się również za rodziców, aby byli dzisiaj silni.

Z niecierpliwością będę czekała na wieści od Majeczki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry