reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jeeeeeeeeju,ja juz dzisiaj drugi raz rycze przez ta Nasza Majulke!!! :-) :tak: :-) Ale bym ja wysciskala,hihi. :-)
Super,ze dzisiaj doszly tutaj same pozytywne wiesci! I tak juz MUSI zostac!!! :tak: :tak: :tak:
TRZYMAMY KCIUKI ZA JUTRO! ZA POJUTRZE! I JUZ ZA ZAWSZE!!! :tak: :-) :tak:

BUZIA MMM!!! :blink:

reklama
jejku ja dzisiaj praktycznie caly dzien w pracy :-( na szczescie maz wyslal mi maila z super nowina i zdjeciami Mai :-) rany jak jak jechalam do pracy to w autobusie plakalam czytajac artykul w fakcie a w pracy plakalam ze szczescia :-) tak to plakac moge zawsze :-) sciskam mocno!!

Majeczko Ty nasza zuch dziewczynko - tak trzymaj, a my za Twoje zdrówko w dalszym ciągu bedziemy sie modlic i mocno trzymać kciuki. Ogromne buziaki dla Ciebie i uściski dla Twoich rodziców.

WIARA CZYNI CUDA ...
... NIECH SIĘ STANIE CUD ...

... oczywiście trzymam mocno kciuki za naszą prześliczną i słodziutką małą Pszczółkę i będę dalej gorąco się modlić o jej zdrówko!!!
... jaka ona cudna z tymi swoimi mądrymi i wielkimi oczkami :tak::tak:

Majuniu kochana ... kruszynko nasza ... trzymaj się dziecinko i walcz jutro dalej dzielnie o swoje zdrówko, tak mocno jak do tej pory walczyłaś!!!

Moc buziaczków dla Ciebie i wszystkich wirtualnych e-cioteczek!!!

Majeczko pięknie!!!:-):-):-):-):-)
Moniko my co prawda modlimy sie i kibicujemy Wam od niedawna ale zawsze glosik wiecej...
Wierzymy ze wszystko bedzie dobrze. Musi byc!
Miło czytac ze Maja taka rozweselona:-)...
Czekamy na jutro...lepsze jutro...:-)

Ajjjjć,z tego wszystkiego nie napisalam najwazniejszego!

MAJUNIU,wygladasz CUDNIE!
Twoje oczka migoca taka moca,ze hej!
Jestes wspanialusia i dlatego przesylamy Ci
OGROMNEGO dziubusia! :blink:

Moniś cieszę się że Majcik jest w troszkę lepszej kondycji :tak:
Będzie dobrze, musi być :tak:
Gorąco się o to modle :tak: o zdrówko dla Mai i szczęście dla Waszej trójeczki :tak:
Tryzmam kciuki i modlę się o dobry jutrzejszy dzień i wszystkie nastepne też.

Wierze, że krew Majci bedzie z dnia a dzień coraz lepiej natleniona przy coraz mniejszej ilości podawanego tlenu i że Majcik pozbedzie się jak najszybiej tego respiratora.

Super wiadomości!

A Maja jest śliczna bez dwóch zdań!:-)

Czytałam artykuł. Piękne zdjęcie. Szkoda tylko, że nie podali żadnych namiarów na fundację.

Modlę się mocno za jutrzejszy zabieg. Żeby wszystko poszło po myśli lekarzy.

Pozdrawiam Wszystkich!

Mońcik,jesteśmy z Wami,jutro szczególnie mocno,zresztą tak jak co dzień !!!
Buziaki.

reklama
Moncik strasznie sie ciesze ze moglas dzisiaj spedzic troche wiecej czasu ze swoja kruszynka. Zuch dziewczynka. Mam nadzieje ze po tym cewnikowaniu Majunia bedzie sie lepiej czula nawet jestem tego pewna. A ty Majuniu pokaz wszystkim na co cie jeszcze stac. Niech stanie sie cud.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry