reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
przeczytalam Fakt, poczytalam forum a Pszczólka nasza tak pieknisia dzis, bedzie dobrze wierze w to z calego serca , buziaki dal calej trojeczki MMM i oraz dla
e-cioteczek

reklama
Udało się :)
Spędziliśmy z Mają prawie całą godzinę. Nie spała, nadal bardzo kontaktowa. Dzieci dostały spore Misie-doktorki od studentów??? Maja sama próbowała go głaskać gdy weszliśmy. Gdyby nie gorączka 39.5 byłaby silniejsza, no i ta sinica...
Ale za to, kiedy do niej mówilam o tym, jaki zrobi nam prezent na święta i zejdzie z respiratora, to saturacja podskoczyła jej z 77 na 82 :) Powiedziałam jej też, że Prezydent Kaczyński wysłal jej paczkę z 3 fajnymi zabawkami, a w gazecie czyta o jej sile cale mnóstwo ludzi i nie moze nikogo zawiezc.
Oj, Panie Boze...tak ciężko mi patrzeć na cierpienia i słabość własnego dziecka, a tęsknota moja nie zna granic. Błagam Cię, spraw świąteczny cud, daj nowe, zdrowe życie temu dziecku, a będziemy w niej wychwalać Imię Twoje. Amen.

Trwam do jutra, rano biegiem po kolejny Fakt, dalej do Mai przed cewnikowaniem i znowu wyczekiwanie na...wyrok?!?
Módlmy się...kto jak tylko potrafi, plisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

dalej do Mai przed cewnikowaniem i znowu wyczekiwanie na...wyrok?!?

Na wyrok?????????????? NIE:no::no::no:
przecież uż tam wszystko ładnie zoperowali, tak???
To teraz tylko diagnoza i leczenie, rehabilitacja i koniec
nie ma innego wyjścia!!!:-)

Ale nadal się modlimy!!!!!!!!!!
Boże... Ty już wiesz co:)
Dodaj im sił:tak:

I WIELKA!!! buźka dla Majeczki za siłę:)))) Śliczności Ty nasze...

Mońcik, bądźcie dobrej myśli, tyle osób wspiera Maję! Tak sobie myślę, że już chyba wszyscy, których znam życzą jej zdrówka i szczęśliwego dzieciństwa:tak: Wierzę, że będzie dobrze. Ucałujcie ją jutro mocno mocno ale delikatnie:-)

Monika z mojej strony masz modlitwę na 100%!!!!!
Wiem że cieżko...że boli, ale bedzie cud....napewno będzie!!!!!
Przytulam Cię mocno kochana...i Marcina też....tak z całego serca jestem z wami..myślą przy Mai!!!
Wasza cierpliwość zostanie nagrodzona...Maja w końcu będzie zdrowa!!!!

Moniko..jakze sie ciesze...ciesze sie Waszym szczesciem..i wierze ze teraz juz z gorki ..ze bedzie dobrze bo byc musi..ze juz niedlugo bedziecie w domku..Majusia zdrowa i szczesliwa..:) wierze bardzo wierze w zdrowie i sily Majeczki to taka dzielna dziewczynka...skladam rece do Boga o duzo zdrowka dla Majeczki i sil na lepsze jutro i kazdy inny dzien ..Amen

Moniczko będziemy się Modlić z całych sił :tak:
Ja też kupiłam dzisiejszy fakt - ale jesteście śliczną rodzinką teraz tylko zdrówko i nic już wam do szczęscia nie potrzeba
Jutro ważny dzień
Boże prosze żeby było dobrze :unsure:

Maja będzie zdrowa na 1000% koniec kropka innej wersji nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
modlimy się z całych sił, jutro ma być wszystko szybko, gładko bez problemów!!!!!!!!
A na święta Maja będzie w jeszcze lepszej kondycji niż dzisiaj:-):-):-):-):tak::tak::tak::tak:
Mońcik wiem, że ci ciężko ale bądź dobrej myśli :tak:teraz już będzie tylko lepiej...poczekajcie jeszcze troszkę nie długo zacznie sie NOWY LEPSZY DLA WAS ROK!!!!!!

reklama
Ja specjalnie wierząca nie jestem, ale...W takiej sytuacji...Pomodliłam się...
Codziennie zaglądam tu w oczekiwaniu na wieści, nie raz płakałam nad komputerem.I cały czas wierzę, że z Majeczką będzie dobrze, że już niedługo odetchnie pełną piersią, że nadejdzie taki dzień, kiedy będzie biegała boso po trawie, śmiejąc się radośnie, a dumni rodzice będą ją bacznie obserwować...Albo uwieczniać takie chwile aparatem...Ach...Brak słów............................................
Majeczko, musisz być silna, dla siebie, dla rodziców, dla wszystkich, którzy wiernie Ci kibicują :tak:
Moniczko, Ciebie podziwiam i to z całego serca.Ty i Marcin musicie być naprawdę WIELCY.Wspaniali z Was ludzie.Ucałujcie od nas Majeczkę.
Idą Święta...I czekam na cud...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry