reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie dziewczyny!
Niestety nie wpuścili ich na odwiedzinki o 11...bo jest problem z jakimś dzieciaczkiem :(
Na szczęście z dziewczynkami wszystko w porządku i Majeczka najprawdopodobniej ma wyciągnięty dren z brzuszka :))) HUUURA!!!!
To już kolejny kroczek bliżej domku....dzielna pszczółka!
Więcej info po 16...trzymajcie kciuki żeby można było wejść do dzieci...wiem jak bardzo tęsknią...i dzieci i rodzice!

Aha...a jeśli chodzi o karteczki- świetny pomysł. Będzie super pamiątka :) Ja też mam nadzieje że uda mi się odwiedzić Majkę jeszcze osobiście :)
Buziaki papa

reklama
Helooool! :-)
Co do karteczek ja tez jestem ZA!!! Czekamy wiec na adresowe info,haha. :-) :-) :-)
Jesli chodzi o spotkanie,to ja tez mam daleko na Slask. :-( :-( :-( Mieszkamy w ZG,no i najblizej byloby Nam teraz do Poznania jechac do Majulki. :tak: Tylko,ze jednodniowa wyprawa pociagiem z Moja Zuziulka,to dopiero bylby wyczyn! :szok: Przydaloby sie auto... :baffled: :-p
Mam nadzieje,ze po 16 dostaniemy jakies cieplusie informacje o naszej malej wielkiej Majuni! :tak: :-)
I teraz najwazniejsze:

KOCHANA MAJECZKO!
Z OKAZJI UKONCZENIA 11 MIESIACA ZYCIA,
ZYCZYMY CI MNOSTWA ZDROWKA,
SAMYCH RADOSNYCH CHWIL W ZYCIU,
NO I JAK NAJSZYBSZEGO POWROTU DO DOMKU!!!
BUZIAKI SLODZINKO! :blink:

to fajnie dziewczyny że z tymi karteczkami jesteście za :tak::tak::tak::tak:poczta serc będzie ;-):-)
Cieszę się że z naszymi bączkami wszystko ok.Trzymajmy kciuki za tego dzieciaczka z którym cos się dzieje:-:)-:)-:)-(
a i czekamy na adres Moniki:-)

Maju wszystkiego Najlepszego z okazji Twojego 11 miesiąca!!! Przede wszystkim duuuużo zdrówka, szybkiego powrotu do domku i samych szczęśliwych dni w życiu!!!!
100 LAT KRUSZYNKO 100 LAT!!!!!

P.S. Chciałam napisać te życzenia jakoś kolorowo żeby było ładnie, ale nie mogę tego używać...nie wiem dlaczego..moze mam zablokowane. Nie mniej jednak życzenia są z głębi serca!!!

szkoda, że nie ma nowych wieści:-(, moze o 16 dowiemy się czegoś nowego o Majeczce:tak:

Dla Majeczki wszystkiego naj, naj z okazji 11 miesięcy :-)

"Haniu ja od 2 dni tez o tym mysle, tylko ze ja pracuje w weekend a w tygodniu Pawel pracuje wiec jest problem, ale myslalam jechac tak aby byc tam na 20, sama nie wiem :-("

Karolciu - ja raczej myślałam o odwiedzeniu Mai już w domku. Do Poznania to trochę daleko. A teraz na dodatek przed świętami to już wogóle nie ma kiedy, żeby wybrać się w tak daleka drogę. :-(
Ja liczę, że Majcik szybciutko wróci do domku i będziemy mogli odwiedzić naszą Pszczółkę w Gliwicach!!! :tak::tak::tak::tak:

Witajcie cioteczki:)))...Widze ze wszystko idzie z planem...dziewczynki ida do przodu a ze malymi kroczkami to nawet lepiej...pamietam ze jak Veronica robila duzy krok do przodu to pozniej byly 2 w tyl...Bedzie dobrze...Zastanawiam sie tylko dlaczego w PL sa wyznaczane godz.odwiedzin...ja wchodzilam do malutkiej kiedy chcialam i nikt mi nigdy nie powiedzial ze musze wyjsc (no chyba ze byl obchod)...Moncik podziwiam Cie,Twoja sile i cierpliwosc...naprawde...
Majcik...Sloneczko Kochane zycze Ci przede wszystkim zdrowka i duzo sil i jeszcze zdrowka i jeszcze i jeszcze...Rosnij duza na pocieche mamusi i tatusiowi...

Swietny pomysl z karteczkami:))) Z odwiedzinami bylo by ciezko bo ja to juz z konca swiata jestem:))) jak nam malutka "naprawia" to planujemy powrot do PL...wiec moze wtedy sie "wprosze"...miedzy Majeczka a Veronica jest tylko 3 mies roznicy,obydwie po przejsciach moglyby sie zakumplowac:)):-):-D...

Majeczko sto lat !!! :-)

Ja też proszę o adres chętnie wyślę kartkę :tak::-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry