reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie dziewczyny!
Niestety nie wpuścili ich na odwiedzinki o 11...bo jest problem z jakimś dzieciaczkiem :(
Na szczęście z dziewczynkami wszystko w porządku i Majeczka najprawdopodobniej ma wyciągnięty dren z brzuszka :))) HUUURA!!!!
To już kolejny kroczek bliżej domku....dzielna pszczółka!
Więcej info po 16...trzymajcie kciuki żeby można było wejść do dzieci...wiem jak bardzo tęsknią...i dzieci i rodzice!

Aha...a jeśli chodzi o karteczki- świetny pomysł. Będzie super pamiątka :) Ja też mam nadzieje że uda mi się odwiedzić Majkę jeszcze osobiście :)
Buziaki papa

reklama
Helooool! :-)
Co do karteczek ja tez jestem ZA!!! Czekamy wiec na adresowe info,haha. :-) :-) :-)
Jesli chodzi o spotkanie,to ja tez mam daleko na Slask. :-( :-( :-( Mieszkamy w ZG,no i najblizej byloby Nam teraz do Poznania jechac do Majulki. :tak: Tylko,ze jednodniowa wyprawa pociagiem z Moja Zuziulka,to dopiero bylby wyczyn! :szok: Przydaloby sie auto... :baffled: :-p
Mam nadzieje,ze po 16 dostaniemy jakies cieplusie informacje o naszej malej wielkiej Majuni! :tak: :-)
I teraz najwazniejsze:

KOCHANA MAJECZKO!
Z OKAZJI UKONCZENIA 11 MIESIACA ZYCIA,
ZYCZYMY CI MNOSTWA ZDROWKA,
SAMYCH RADOSNYCH CHWIL W ZYCIU,
NO I JAK NAJSZYBSZEGO POWROTU DO DOMKU!!!
BUZIAKI SLODZINKO! :blink:

to fajnie dziewczyny że z tymi karteczkami jesteście za :tak::tak::tak::tak:poczta serc będzie ;-):-)
Cieszę się że z naszymi bączkami wszystko ok.Trzymajmy kciuki za tego dzieciaczka z którym cos się dzieje:-:)-:)-:)-(
a i czekamy na adres Moniki:-)

Maju wszystkiego Najlepszego z okazji Twojego 11 miesiąca!!! Przede wszystkim duuuużo zdrówka, szybkiego powrotu do domku i samych szczęśliwych dni w życiu!!!!
100 LAT KRUSZYNKO 100 LAT!!!!!

P.S. Chciałam napisać te życzenia jakoś kolorowo żeby było ładnie, ale nie mogę tego używać...nie wiem dlaczego..moze mam zablokowane. Nie mniej jednak życzenia są z głębi serca!!!

szkoda, że nie ma nowych wieści:-(, moze o 16 dowiemy się czegoś nowego o Majeczce:tak:

Dla Majeczki wszystkiego naj, naj z okazji 11 miesięcy :-)

"Haniu ja od 2 dni tez o tym mysle, tylko ze ja pracuje w weekend a w tygodniu Pawel pracuje wiec jest problem, ale myslalam jechac tak aby byc tam na 20, sama nie wiem :-("

Karolciu - ja raczej myślałam o odwiedzeniu Mai już w domku. Do Poznania to trochę daleko. A teraz na dodatek przed świętami to już wogóle nie ma kiedy, żeby wybrać się w tak daleka drogę. :-(
Ja liczę, że Majcik szybciutko wróci do domku i będziemy mogli odwiedzić naszą Pszczółkę w Gliwicach!!! :tak::tak::tak::tak:

Witajcie cioteczki:)))...Widze ze wszystko idzie z planem...dziewczynki ida do przodu a ze malymi kroczkami to nawet lepiej...pamietam ze jak Veronica robila duzy krok do przodu to pozniej byly 2 w tyl...Bedzie dobrze...Zastanawiam sie tylko dlaczego w PL sa wyznaczane godz.odwiedzin...ja wchodzilam do malutkiej kiedy chcialam i nikt mi nigdy nie powiedzial ze musze wyjsc (no chyba ze byl obchod)...Moncik podziwiam Cie,Twoja sile i cierpliwosc...naprawde...
Majcik...Sloneczko Kochane zycze Ci przede wszystkim zdrowka i duzo sil i jeszcze zdrowka i jeszcze i jeszcze...Rosnij duza na pocieche mamusi i tatusiowi...

Swietny pomysl z karteczkami:))) Z odwiedzinami bylo by ciezko bo ja to juz z konca swiata jestem:))) jak nam malutka "naprawia" to planujemy powrot do PL...wiec moze wtedy sie "wprosze"...miedzy Majeczka a Veronica jest tylko 3 mies roznicy,obydwie po przejsciach moglyby sie zakumplowac:)):-):-D...

Majeczko sto lat !!! :-)

Ja też proszę o adres chętnie wyślę kartkę :tak::-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry