reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Majeczko jesteś super!!!!:-):-):-) ty Zosiu też:tak:. Bardzo się cieszę, że dziewczynki coraz lepiej się czują:tak::tak::tak: - oby tak dalej...

reklama
Witajcie e -cioteczki z rana :-):-):-):-)
Ciekawe jak dzisiaj się mają nasze wojowniczki ;-)
Wpadłam na pomysł-nie wiem czy dobry ale zapodam:-D
Może jak Majcik wróci do domku, każda z nas wysłałaby do niej kartkę z pozdrowieniami, życzeniami zdrówka itp.:confused: Mała miałaby pamiątkę i wiedziałaby ile ludzi o niej myślało i pamiętało jak walczyła o życie gdy była malutka.
co wy na to??????
miłego dzionka, miłego weekendu i czekamy oczywiście na dobre wieści :-D:-D:-D

Sto lat Maju !!!

Zdrówka,zdrówka,zdrówka i żebyś spędziła swoje pierwsze urodzinki w domku !!!

sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!
Majeczko zdrowiej nam szybciutko i zawsze bądź takim slicznym rozesmianym maluszkiem jakim jesteś teraz:-):tak::tak::tak::tak::tak:

Wszystkiego najlepszego dla Mai!!!
DUŻO ZDRÓWKA!!!

A co do karteczek dla Mai, to my z mężem mamy zamiar odwiedzić Ją osobiście!!! Inaczej nie widzę!!! ;-):tak::-):-D

Trzymam dalej kciuki za nasze Dziewczyny w Poznaniu i czekam na wieści... :-)

Gabi - póki mogę jeszcze wcześnie chodzić spać, to staram się to wykorzystać. Zdaję sobie sprawę, że mając dzieci tak się nie da. I myślę, że sama się o tym przekonam. :tak: Pozdrawiam!!!

cutegify52co9bn7.gif

Wszystkiego najlepszego Maju Nasza sliczna dziewczynko
z okazji ukonczenia 11 miesiecy

Przede wszystkim duzo duzo zdrówka

A od nas Majunia dostanie karteczke z zyczeniami na roczek
Moncik bedziesz musiala chyba skrzynke na listy poszerzyc ;-)​

Tak tez właśnie myslałam żebyśmy grupowo powysyłały karteczki np. na roczek :tak:
Jasne,że wolałabym osobiście odwiedzić Maję i jej rodziców, mozna by np. jakies forumowe spotkanie e-ciotek zorganizować ;-)ale niestety mieszkam na drugim końcu Polski:-:)-:)-:)-(

E,tam na drugim to ja mieszkam;-)
Już po 11,pewnie zaraz jakieś wieści będą...:confused:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry