- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
To wspaniale wiadomości tak się cieszę ze Maja dochodzi do siebie.dobrze ze macha rączką to może faktycznie uda jej się wyciągnąć tą rurkę ona będzie wiedziała dokładnie kiedy to zrobić ona jest mądrą dziewczynką i w odpowiednim czasie pozbawi się rurki z i sama zacznie oddychać .
A tak prywatnie Monia ty mnie zaniedbujesz !! czuje się urażona ale wybaczam ci i juz na jutro składam ci wszystkiego najlepszego oby spełniły sie twoje marzenia i pragnienia całuje i mocno ściskam to już ile (20)he he he ....
To może jednak do świąt wyjdziecie z Poznania tego wam bardzo życzę ale wtedy sie nie zobaczymy bo po świętach mieliśmy plany tam do was dojechać ale to nic wole żebyście jednak byli już w domku niż widzieć was.
buziaczki
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
A tak prywatnie Monia ty mnie zaniedbujesz !! czuje się urażona ale wybaczam ci i juz na jutro składam ci wszystkiego najlepszego oby spełniły sie twoje marzenia i pragnienia całuje i mocno ściskam to już ile (20)he he he ....
To może jednak do świąt wyjdziecie z Poznania tego wam bardzo życzę ale wtedy sie nie zobaczymy bo po świętach mieliśmy plany tam do was dojechać ale to nic wole żebyście jednak byli już w domku niż widzieć was.
buziaczki
dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Wspaniałe wieści o Majeczce!!! Pewnie jeszcze troszkę czasu będzie potrzebowała na dojście do pełnej formy ale po tych ogromnych przeżyciach i stresach, które jej Rodzice mają za sobą, każdy dzień z Mają w coraz lepszym stanie musi być niesamowitą radością!!
Ucałowania dla naszej Bohaterki Mai i jej towarzyszki Zosi!
Ucałowania dla naszej Bohaterki Mai i jej towarzyszki Zosi!
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Majeczce ... sto lat, sto lat :-):-) i dużo, dużo zdrówka .
Cudownie, że z Majcikiem i Zosieńką coraz lepiej. Trzymam kciuki i całuję Maleńkie!!!
Cudownie, że z Majcikiem i Zosieńką coraz lepiej. Trzymam kciuki i całuję Maleńkie!!!
Witajcie!
Przepraszam, że tak późno, ale znowu walczymy z gorączką.
Majeczko kochana, z okazji Twoich 11 miesięcy, życzę Ci wszystkiego naj, naj, najlepszego. Przede wszystkim dużo zdrowia i dużo siły mała bohaterko!
Moniko, jest już po godzinie 24, więc i Tobie mogę złożyć życzenia:-) Kochana, całym moim sercem wierzę, że wyczerpałaś już zapas trosk dla siebie. Życzę Ci, żebyś już nigdy nie wylewała tyle łez co teraz (no, chyba że ze szczęścia), żeby Majeczka była zdrowa i żeby wszystkie marzenia, które nosisz w sercu się spełniły
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie!
I trzymam kciuki za następny "mały kroczek" Mai i Zosi!
Przepraszam, że tak późno, ale znowu walczymy z gorączką.
Majeczko kochana, z okazji Twoich 11 miesięcy, życzę Ci wszystkiego naj, naj, najlepszego. Przede wszystkim dużo zdrowia i dużo siły mała bohaterko!
Moniko, jest już po godzinie 24, więc i Tobie mogę złożyć życzenia:-) Kochana, całym moim sercem wierzę, że wyczerpałaś już zapas trosk dla siebie. Życzę Ci, żebyś już nigdy nie wylewała tyle łez co teraz (no, chyba że ze szczęścia), żeby Majeczka była zdrowa i żeby wszystkie marzenia, które nosisz w sercu się spełniły
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie!
I trzymam kciuki za następny "mały kroczek" Mai i Zosi!
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Monia Sto Lat!!!!!!!! :-)
T
tynka
Gość
Majeczko spoznione ale szczere :-)...............duzo sily i zdrowka bo to nabardziej ci teraz potrzebne;-)
A Tobie Moncik jak najmniej trosk, samych radości , miłości i uśmiechu dziecka........... no i spełnienia wszystkich , wszystkich marzen
A Tobie Moncik jak najmniej trosk, samych radości , miłości i uśmiechu dziecka........... no i spełnienia wszystkich , wszystkich marzen
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Jestem i ja!!!
Moniko, z okazji "18" ;-);-);-);-) dużo zdrowia (wiemy jak jest ważne), radości, uśmiechu, szczęścia, błogosławieństwa Bożego, miłości oraz spełnienia najskrytszych marzeń!!!
Życzę Tobie i Mai, oczywiście, żeby troski z powodu choroby Mai szybciutko się skończyły i uleciały w niepammięć!!! Żebyś już tylko mogła oglądać uśmiech na Jej twarzy!!! :-):-):-)
Moniko, z okazji "18" ;-);-);-);-) dużo zdrowia (wiemy jak jest ważne), radości, uśmiechu, szczęścia, błogosławieństwa Bożego, miłości oraz spełnienia najskrytszych marzeń!!!
Życzę Tobie i Mai, oczywiście, żeby troski z powodu choroby Mai szybciutko się skończyły i uleciały w niepammięć!!! Żebyś już tylko mogła oglądać uśmiech na Jej twarzy!!! :-):-):-)
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA CIEBIE DZIELNA DZIEWCZYNO!!!
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
MONIKA!
Najgoretsze zyczonka urodzinowe!
Jak najmniej smutnych lez i zmartwien
i jak najwiecej usmiechu i radosnych chwil!
Buziaki ogromne!
Najgoretsze zyczonka urodzinowe!
Jak najmniej smutnych lez i zmartwien
i jak najwiecej usmiechu i radosnych chwil!
Buziaki ogromne!
PS. My dzis tez swietujemy. A dokladnie Zuzia - konczy 15miesiecy. Wiec dla mnie to podwojny swiety dzien. ;-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.