reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cudne wieści!!! Coraz lepiej, a wierzę, że będzie jeszcze lepiej!!! Módlmy się dalej za Majeczkę a także za Zosieńkę!!!

reklama
Super wreszcie do przodu idziemy;-):-) tzn. Maja idzie :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Tak sie ciesz ze ejst wszytsko na dobrej drodze
No i Zoska nie daj sie walcz... jestesmy z Toba:tak:

Ufff...cudowne wiesci...Tak sie ciesze ze trudno to opisac...Majeczka jest silna...ma to pewnie po mamusi:)) super super super...
Dalej trzymam kciuki...Za Zosienke tez...

Tak się cieszę :tak::tak::tak: Cudne wiadomości.

Ale dalej zaciskam kciuki, teraz nawet mocniej bo już za dwa serduszka Majeczkę i Zosię.

Brawo Majeczko, zuch dziewczynka z Ciebie ... Monika, to super uczucie pewnie było .... cieszę się z tobą.

A Zosi też dopingujemy i wierzymy, że jakikolwiek by nie był jej kryzys, to napewno przejściowy. Zbierze siły, będzie walczyć, jeszcze wiele dobrego przed nią.

Ja praktycznie za kazdym razem,jak wchodze na ten watek,to... rycze! :sorry2: :-D Ale cale szczescie,ze teraz sa to lzy wzruszenia... Radosne lzy... Jak ja sie ogromnie ciesze,ze Majunia juz ma sie tak super (tfu tfu!)!!! :tak: :tak: :tak:
Jaki to musial byc cudowny,po tak dlugim czasie,widok! Spojrzenie dzieciatka na mame! Ludzie! Nie moge dziewczyny! Rycze,jak nie wiem... :-( :sorry2:

Moniko,ogromnie Cie podziwiam! Nie wiem,jak ja bym na Twoim miejscu to wszystko znosila,skoro tak bardzo przezywam Wasza (praktycznie obcych ludzi) sytuacje...
A najbardziej rozbawil mnie Twoj text o tym,ze Majulce skrepowali raczki,hehehe. ;-) :-D

MAJUNIU!!! OBY TAK DALEJ!!! CALY CZAS TRZYMAMY KCIUKI ZA TWOJA OSOBKE!!! BUZIAK OGROMNY DLA CIEBIE I TWOICH RODZICOW!!! :blink:

ZOSIAAA!!! CO TY TAM SZALEJESZ? KOCHANA,NIE DAJ SIE!!! MUSISZ WALCZYC,ROZUMIESZ??? MY TU WSZYSTKIE TEZ CI KIBICUJEMY,WIEC NIE ROB NAM TEGO...!

Jestem na forum po 2 dniach nieobecności - a tu najpiękniejsze z możliwych wieści!!! Ale się poryczałam ze szczęścia, dziewczyny!!!! Majcia jesteś po prostu wspaniała cudowna i niesamowita!!!!\
Moniko wyobrażam sobie Twoje szczęście, teraz musi już musi być tylko coraz lepiej i coraz bliżej domku....!

A za małą Zosieńkę modlę się z całego serca - niech walczy dzielnie!!!! Mam nadzieję, że kryzys minie i liczę na wiadomości o niej!!!

Jejkuś jak się ciesze ,wspaniałe wieści ,rycze ze wzruszenia ,to musiało być dla Moniki przeżycie jak Majeczka oczka otworzyła i na mamusię popatrzyła,dzielna dziewczynka ..brawo brawo zuch dziewczyna...(tfu tfu)

Zosienka ty tez dasz rade ,bierz sie dziewczyno ,bedzie dobrze nie poddawaj sie kruszynko

reklama
Nwa wiadomość od Moniki:
Majcik wypoczywa, wszystko jak wczesniej, kochana taka ehhhh...A Zosia-neprawdę ciężko, ma dializę, zmarniała ale walczy. Uspokajam jej mame, ale serce się kroi.
Pewnie Monice ciężko się w pełni cieszyć z sukcesów Majeczki w obliczu takiej sytuacji Zosieńki. Wiem coś o tym!
Módlmy się gorąco o zdrowie i dalszą siłę dla naszej dzielnej Majeczki kochanej...i o zdrowie dla Zosieńki-malutkiej kruszynki!

Kurczę..taka radość z powodu Mai...i taki smutek z powodu Zosi-tym bardziej ze widziałam tą malutką dziewczynkę i poznałam jej rodziców :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry