reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cudne wieści!!! Coraz lepiej, a wierzę, że będzie jeszcze lepiej!!! Módlmy się dalej za Majeczkę a także za Zosieńkę!!!

reklama
Super wreszcie do przodu idziemy;-):-) tzn. Maja idzie :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Tak sie ciesz ze ejst wszytsko na dobrej drodze
No i Zoska nie daj sie walcz... jestesmy z Toba:tak:

Ufff...cudowne wiesci...Tak sie ciesze ze trudno to opisac...Majeczka jest silna...ma to pewnie po mamusi:)) super super super...
Dalej trzymam kciuki...Za Zosienke tez...

Tak się cieszę :tak::tak::tak: Cudne wiadomości.

Ale dalej zaciskam kciuki, teraz nawet mocniej bo już za dwa serduszka Majeczkę i Zosię.

Brawo Majeczko, zuch dziewczynka z Ciebie ... Monika, to super uczucie pewnie było .... cieszę się z tobą.

A Zosi też dopingujemy i wierzymy, że jakikolwiek by nie był jej kryzys, to napewno przejściowy. Zbierze siły, będzie walczyć, jeszcze wiele dobrego przed nią.

Ja praktycznie za kazdym razem,jak wchodze na ten watek,to... rycze! :sorry2: :-D Ale cale szczescie,ze teraz sa to lzy wzruszenia... Radosne lzy... Jak ja sie ogromnie ciesze,ze Majunia juz ma sie tak super (tfu tfu!)!!! :tak: :tak: :tak:
Jaki to musial byc cudowny,po tak dlugim czasie,widok! Spojrzenie dzieciatka na mame! Ludzie! Nie moge dziewczyny! Rycze,jak nie wiem... :-( :sorry2:

Moniko,ogromnie Cie podziwiam! Nie wiem,jak ja bym na Twoim miejscu to wszystko znosila,skoro tak bardzo przezywam Wasza (praktycznie obcych ludzi) sytuacje...
A najbardziej rozbawil mnie Twoj text o tym,ze Majulce skrepowali raczki,hehehe. ;-) :-D

MAJUNIU!!! OBY TAK DALEJ!!! CALY CZAS TRZYMAMY KCIUKI ZA TWOJA OSOBKE!!! BUZIAK OGROMNY DLA CIEBIE I TWOICH RODZICOW!!! :blink:

ZOSIAAA!!! CO TY TAM SZALEJESZ? KOCHANA,NIE DAJ SIE!!! MUSISZ WALCZYC,ROZUMIESZ??? MY TU WSZYSTKIE TEZ CI KIBICUJEMY,WIEC NIE ROB NAM TEGO...!

Jestem na forum po 2 dniach nieobecności - a tu najpiękniejsze z możliwych wieści!!! Ale się poryczałam ze szczęścia, dziewczyny!!!! Majcia jesteś po prostu wspaniała cudowna i niesamowita!!!!\
Moniko wyobrażam sobie Twoje szczęście, teraz musi już musi być tylko coraz lepiej i coraz bliżej domku....!

A za małą Zosieńkę modlę się z całego serca - niech walczy dzielnie!!!! Mam nadzieję, że kryzys minie i liczę na wiadomości o niej!!!

Jejkuś jak się ciesze ,wspaniałe wieści ,rycze ze wzruszenia ,to musiało być dla Moniki przeżycie jak Majeczka oczka otworzyła i na mamusię popatrzyła,dzielna dziewczynka ..brawo brawo zuch dziewczyna...(tfu tfu)

Zosienka ty tez dasz rade ,bierz sie dziewczyno ,bedzie dobrze nie poddawaj sie kruszynko

reklama
Nwa wiadomość od Moniki:
Majcik wypoczywa, wszystko jak wczesniej, kochana taka ehhhh...A Zosia-neprawdę ciężko, ma dializę, zmarniała ale walczy. Uspokajam jej mame, ale serce się kroi.
Pewnie Monice ciężko się w pełni cieszyć z sukcesów Majeczki w obliczu takiej sytuacji Zosieńki. Wiem coś o tym!
Módlmy się gorąco o zdrowie i dalszą siłę dla naszej dzielnej Majeczki kochanej...i o zdrowie dla Zosieńki-malutkiej kruszynki!

Kurczę..taka radość z powodu Mai...i taki smutek z powodu Zosi-tym bardziej ze widziałam tą malutką dziewczynkę i poznałam jej rodziców :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry