reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jejus,jak dobrze,ze u Majuni spokoj! :-) No i biedna Zosienka. :-( W ogole biedne te dzieci,ze tak juz od malenkosci musza cierpiec. :-(
A ile Zosia ma miesiecy?

WALCZCIE I TRZYMAJCIE SIE CIEPLO DZIEWCZYNKI!
WSZYSCY JESTESMY Z WAMI I WIERZYMY,
ZE JUZ NIEDLUGO RAZEM SIE POBAWICIE!!!

reklama
Majeczko badz dzielna i wracaj do formy...Modlimy sie za Ciebie...
Zosienko walcz maluszku...Trzymamy kciuki...

Madzia8310 dzieki za info...Bedzie dobrze:)

UFFFF..!!!! :-)

Jak tu codziennie wieczorem zaglądam, to z ogromną nadzieją, ale i strachem- co tam znowu sie może niespodziewanego wydarzyć. Nie ukrywam więc, że pierwszy rzut oka na emotikony mówi mi wszystko- czy mam się bać czy też czytać z mega-rogalem na twarzy :-) Tak więc aby innym również streścić ostatnie wydarzenia:

:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:biggrin2::-D:-D

Super Majeczko! Do dzieła! :-)

Kamień spadł mi z serca...:-)
Tylko żal mi Zosi:-(, mam nadzieję, że jutro bedzie już lepiej....

Cieszę się, że u Mai wszystko dobrze :tak::-D:-)
Szkoda mi bardzo Zosi, walcz malutka Zosiu, nie poddawaj się, zbacz ile Maja przeszła, bierz z niej przykład :tak:
A Ty Majuniu oby tak dalej :tak: Dzielna panienko :tak:

Pomodlę się za Was obie malutkie istotki :tak:

Cieszę się, że Majunia dochodzi do siebie.
Zosieńko walcz kruszynko
czas na modlitwę.

cześć cioteczki nie było mnie i nie mogłam Was sledzić na bierząco :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a tyyyyle dobrego się tu działo :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jestem przeszczęśliwa :tak::tak::tak: miałam info o Mai od Hanus-śliczne i wielkie dzięki ci za to!!!!!!!!!
Nie nadrobię Was tyle tu naklikałyście :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: doczytałam że z małą Zosieńką gorzej :-:)-:)-:)-( teraz za nią wielkie modlitwy składamy....
Cieszę się że Majutek sobie radzi:tak:
dobrej nocki!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam!
Cieszę się, że Monika w końcu spotkała się wzrokiem z Majeczką, to musiał byc szczególny i szczęśliwy moment. nasze modlitwy zostały wysłuchane i dzięki Ci Boże za to.
Cały czas myślę o Zosi, łzy płyną, takie małe te dzieci, a tyle cierpią. To taka niesprawiedliwośc. Dlaczego?!:wściekła/y::no::-(
Mam nadzieję, że te dializy pomogą, muszą pomóc! Walcz dzielnie Zosiu, nie poddawaj się!!!
Życzę powrotu do zdrowia Mai, Zosi, wszystkim dzieciom na oddziale, w całym kraju (szczególnie Malwince), na całym świecie i we wszechświecie. One muszą życ, bo są przecudne i warte tego!!!

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry