reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Super!!!:-):-D:-D:-D

Tzn że wszystko w serduszku pracuje dobrze a to przeciez najwazniejsze.

Pozdrowionka dla e-cioteczek.:-)

W końcu Monika i Marcin trochę odetchną... ;-) Wybudzenie Mai przechodzi bez zakłóceń, oby szybko zbierała siły, bo tu cała Polska czeka na zdjęcia z jej śliczną, uśmiechniętą buźką!!!
Wspaniale to wszystko się układa, taki prezent na Mikołajki!!!:tak:

li-6403.png

Ja juz sie powoli zbieram,bo zaraz Zuzia wstanie,zje obiadek i idziemy na spacerek. :-D Na pewno zajrze tu wieczorkiem! Juz sie doczekac nie moge! :tak: Mam nadzieje,ze zastane tu kolejne wspaniale wiadomosci! :-) :tak: :-)

Buziaki MMM i wszystkie wspaniale e-cioteczki! :blink:

To cudownie czytac takie radosne posty, wesoło się zrobiło na tym naszym forum cioteczki!!!
Wieczorem tu zajrzę, mam nadzieję, że Mońcik przekaże nowe informacje. Wiem, że jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.:tak:
Wciąż się o to modlę!!!:blink:
Trzymam kciuki MMM!!!:-):-D:-)
Pozdrowienia dla wszystkich e-cioteczek!!!
Dla Majeczki ślę wirtualne całusy!!!:happy2:

li-6403.png

Czesc Dziewczyny...Ciesze sie ze wybudzaja Majeczke...To duzy krok do przodu:-)...Mam przeczucie ze bedzie dobrze a tylko dzieki niemu nasze malenstwo jest z nami...Jednak mimo przeczucia ciagle sie modle za Majke i jej rodzicow...
Majeczko...pokaz nam jaka jestes silna dziewczynka...

NikaMD Tobie dziekuje za to ze sie modlilas za nasza Nikusia...Pozdrawiam goraco...buziaki dla Michasia...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry