reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAJECZKO WIELKIE BRAWA!!!! - oby tak dalej:tak::-):-):-)

Zosiu nie poddawaj sie walcz!

Modle sie za was kruszynki

reklama
Witajcie Dziewczyny!!!! I ja się dołączam z rana. ;)
Majeczko, czekamy na wieści o Tobie!!!
A Ty maleńka Zosieńko, nie poddawaj się!!! Walcz, bo przed Tobą tyle wspaniałości w życiu!!!

Cudnie :-):-):-)...teraz będzie już tylko lepiej :tak:...

Maju....tak trzymaj!!! Brak mi słów tak bardzo się cieszę że otworzyłaś swoje śliczne oczka...

Zosiu...walcz Maluszku!!! Wierzę że to tylko chwilowe załamanie i z każdym dniem będzie coraz lepiej...

Dziewczynki, moje serce, moje myśli i modlitwy cały czas są przy Was...

Meldujemy sie z rana cudne wieści od Moniki:-D, żeby takie jeszcze były od Zosi:sorry2:,

Madziu ile miesięcy ma Zosia?

Podrowionka dla e-cioteczek i miłego dnia Wam kobitki życzymy, a dla Mai i Zosi dużo spokoju... niech sobie odpoczywają kruszynki i gromadza siłę na piekne zycie.;-)

SUPER-Majeczko-zuch dziewczynka z Ciebie!!!
Nadal mocno sciskamy kciuki , a nawet jeszcze mocniej bo za Zosienke podwojnie!

Mam nadzieję, że Monika da nam jakiś znak po porannej wizycie. Majcik na pewno dzisiaj będzie już bardziej wybudzona.
To cud, że ona taka silna...
Wracaj nam do pełni zdrowia Majuniu nasza kochana!!!
Tak martwię się o Zosię, mam nadzieję, że zwalczy to osłabienie. Modlę się za to!!!
Niech Aniołki się zmobilizują i proszą o jej zdrowie!!! Trzymam kciuki!

Buziaczki dla naszych Wojowniczych Księżniczek!!!

MUSI BYC DOBRZE!!!

li-6403.png

Cześć dziewczyny :)
Zosia ma dopiero miesiac...jest maleńka. Taki mały cukiereczek. Modle sie żeby się u niej poprawiło.
Jeśli chodzi o Majkę...to narazie od rana nic nowego nie wiem, moze po 11 coś się dowiem.
Ale przecież wszystko jest na dobrej drodze więc i wieści muszą być dobre...no nie?! :))))
Jestem taka szczęśliwa że Majcik taki dzielny...
Wczoraj o tych dobrych nowinach pisałam wam od kuzynki- po opowiedzeniu całej historii Majeczki i Zosi miała łzy w oczach. Już z rana dzwoniła zeby zapytać czy coś wiadomo nowego...ahh....Maja gości w sercach tyyyylu ludzi :) ...i teraz Zosia też...
trzymaj się kruszynko...musisz walczyć skarbeńku..dla rodziców i dla siebie!
Modle się za te małe babeczki :)

I znowu Majeczka (a raczej TEN na gorze) zaskoczyla nas wszystkie kolejnym swoim cudzikiem :-)

reklama
Taka kruszynka ta Zosia... Módlmy się za nią, bo trzeba jej teraz naszego wsparcia, takiego jakiego dajemy naszej Majce.
Boże daj im siłę na przezwyciężenie choroby, są tak ważne dla tylu ludzi!!!
Czekam na wieści od Mońcik!!!

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry