- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Witajcie Dziewczyny!!!! I ja się dołączam z rana.
Majeczko, czekamy na wieści o Tobie!!!
A Ty maleńka Zosieńko, nie poddawaj się!!! Walcz, bo przed Tobą tyle wspaniałości w życiu!!!
Majeczko, czekamy na wieści o Tobie!!!
A Ty maleńka Zosieńko, nie poddawaj się!!! Walcz, bo przed Tobą tyle wspaniałości w życiu!!!
monika3
Mama Amelki i Filipka
Cudnie :-):-):-)...teraz będzie już tylko lepiej ...
Maju....tak trzymaj!!! Brak mi słów tak bardzo się cieszę że otworzyłaś swoje śliczne oczka...
Zosiu...walcz Maluszku!!! Wierzę że to tylko chwilowe załamanie i z każdym dniem będzie coraz lepiej...
Dziewczynki, moje serce, moje myśli i modlitwy cały czas są przy Was...
Maju....tak trzymaj!!! Brak mi słów tak bardzo się cieszę że otworzyłaś swoje śliczne oczka...
Zosiu...walcz Maluszku!!! Wierzę że to tylko chwilowe załamanie i z każdym dniem będzie coraz lepiej...
Dziewczynki, moje serce, moje myśli i modlitwy cały czas są przy Was...
Noukie
Majowa mama 2007
Meldujemy sie z rana cudne wieści od Moniki, żeby takie jeszcze były od Zosi,
Madziu ile miesięcy ma Zosia?
Podrowionka dla e-cioteczek i miłego dnia Wam kobitki życzymy, a dla Mai i Zosi dużo spokoju... niech sobie odpoczywają kruszynki i gromadza siłę na piekne zycie.;-)
Madziu ile miesięcy ma Zosia?
Podrowionka dla e-cioteczek i miłego dnia Wam kobitki życzymy, a dla Mai i Zosi dużo spokoju... niech sobie odpoczywają kruszynki i gromadza siłę na piekne zycie.;-)
KubyMama
Kubomanka
Mam nadzieję, że Monika da nam jakiś znak po porannej wizycie. Majcik na pewno dzisiaj będzie już bardziej wybudzona.
To cud, że ona taka silna...
Wracaj nam do pełni zdrowia Majuniu nasza kochana!!!
Tak martwię się o Zosię, mam nadzieję, że zwalczy to osłabienie. Modlę się za to!!!
Niech Aniołki się zmobilizują i proszą o jej zdrowie!!! Trzymam kciuki!
Buziaczki dla naszych Wojowniczych Księżniczek!!!
MUSI BYC DOBRZE!!!
To cud, że ona taka silna...
Wracaj nam do pełni zdrowia Majuniu nasza kochana!!!
Tak martwię się o Zosię, mam nadzieję, że zwalczy to osłabienie. Modlę się za to!!!
Niech Aniołki się zmobilizują i proszą o jej zdrowie!!! Trzymam kciuki!
Buziaczki dla naszych Wojowniczych Księżniczek!!!
MUSI BYC DOBRZE!!!
To wspaniale tak bardzo się ciesze ze Maja w końcu widzi swoją mamusie a i niebawem zobaczy tatusia oby tak dalej oby wszystko było dobrze
To smutne ze Zosia tak nie radzi sobie ale co my możemy zrobić
dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
To smutne ze Zosia tak nie radzi sobie ale co my możemy zrobić
dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
madzia8310
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Zosia ma dopiero miesiac...jest maleńka. Taki mały cukiereczek. Modle sie żeby się u niej poprawiło.
Jeśli chodzi o Majkę...to narazie od rana nic nowego nie wiem, moze po 11 coś się dowiem.
Ale przecież wszystko jest na dobrej drodze więc i wieści muszą być dobre...no nie?! )))
Jestem taka szczęśliwa że Majcik taki dzielny...
Wczoraj o tych dobrych nowinach pisałam wam od kuzynki- po opowiedzeniu całej historii Majeczki i Zosi miała łzy w oczach. Już z rana dzwoniła zeby zapytać czy coś wiadomo nowego...ahh....Maja gości w sercach tyyyylu ludzi ...i teraz Zosia też...
trzymaj się kruszynko...musisz walczyć skarbeńku..dla rodziców i dla siebie!
Modle się za te małe babeczki
Zosia ma dopiero miesiac...jest maleńka. Taki mały cukiereczek. Modle sie żeby się u niej poprawiło.
Jeśli chodzi o Majkę...to narazie od rana nic nowego nie wiem, moze po 11 coś się dowiem.
Ale przecież wszystko jest na dobrej drodze więc i wieści muszą być dobre...no nie?! )))
Jestem taka szczęśliwa że Majcik taki dzielny...
Wczoraj o tych dobrych nowinach pisałam wam od kuzynki- po opowiedzeniu całej historii Majeczki i Zosi miała łzy w oczach. Już z rana dzwoniła zeby zapytać czy coś wiadomo nowego...ahh....Maja gości w sercach tyyyylu ludzi ...i teraz Zosia też...
trzymaj się kruszynko...musisz walczyć skarbeńku..dla rodziców i dla siebie!
Modle się za te małe babeczki
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.