reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
I ja się cieszę bardzo:-):-):-)
Trzymajmy dalej kciuki za to malutkie serduszko,żeby miało siłę:tak:

Już 17:00, a wieści z wizyty o 16:00 wciąż brak ...
Czekamy .... Mam nadziję, że nasza Majunia ma się coraz lepiej i niedługo popatrzy swoimi oczkami na mamusię i tatusia :tak: a potem ślicznie się uśmiechnie :tak:
Tryzmam kciuki i modlę się :tak:

PS. Eve28 nie musisz dziękować, Wiola dzwoniła do nas i opowiadała co przeżywacie ... zdarzało się, że płakałyśmy we trzy do słuchawki ... modlitwa była czymś naturalnym w tej sutuacji :tak:

To czekanie jest straszne...
Sw.Mikolaju...
Rezygnuje z prezentu w tym roku...w zamian prosze o wielki worek zdrowka dla Majeczki:)) a dla jej rodzicow po dwa wory sily i cierpliwosci...

Mam smsa od Moniki:
OCH...ŁZY MI CIEKNĄ ZE SZCZESCIA, MAJA NA MNIE SPOJRZALA TYMI ZBLAKANYMI SLEPKAMI. WYCALOWALAM JA, POSPIEWALAM A ONA DRZEMALA. LEKARZ POTWIERDZIL ZE JEST OK BEZ INFEKCJI, Z DOBRYMI PARAMETRAMI. JUZ JEJ RACZKI SKREPOWALI HEHE...I PODSUMOWAL ZE WRESZCIE DO PRZODU...ALEZ MI DOBRZE...TYLKO Z ZOSIA DUZO GORZEJ....OJ CIENIUTKO...PROSZE O ZDROWASKI DLA NIEJ.
Dziewczyny...czuje ze dzieje sie cud!
juuuuupiiii
buziaki
no i nadal zdrowaski...za zosie tez
pa

Super wiadomości!!! W końcu :-) :-) :-) :-) bedzie tylko co raz lepiej!!!! :tak::tak::-):-):-):-):tak::tak::tak::-D:-D:tak::tak:

Matko, jakie wieści!!! Aż mam ciarki na całym ciele, chce mi się płakać ze szczęścia. Wiedziałam, że Maja się wyzbiera ona jest niesamowita!!! Oczywiście dalej trzymam mocno kciuki również za Zosię :tak:

reklama
Wspaniałe wiadomości :tak::tak::tak::-):-):-):tak::tak::tak:
Wierzyłam od początku że z Majeczką będzie coraz lepiej i lepiej :tak:
I trzymam kciuki za Zosię, trzeba wierzyć że ona również wydobrzeje:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry