- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Wiedziałam, wiedziałam że dziś Majunię zamkną, teraz tylko się obudzi i będzie dobrzała.Hurraa!!
Kochana Kruszynka Malutka, Jezuu jak się cieszę!! Brak mi słów.
Nie ustawajmy w modlitwach, pomóżmy Jej przejśc przez to wszystko do końca.
Majuniu jesteś WIELKA!!
Cała trójka MMM- jesteśmy z Wami.
Kochana Kruszynka Malutka, Jezuu jak się cieszę!! Brak mi słów.
Nie ustawajmy w modlitwach, pomóżmy Jej przejśc przez to wszystko do końca.
Majuniu jesteś WIELKA!!
Cała trójka MMM- jesteśmy z Wami.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
No nareszcie doszlam do domu,kurcze!
Huuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Jak ja sie ogromnie ciesze,ze Majunia juz zaszyta,ojeeej! :-) :-) :-) Wiedzialam! Wiedzialam,ze dzis bedzie cudowny dzien dla tej malej pszczoleczki!!! Jupiiiiii! Normalnie,az sie chce krzyczec i skakac z radosci! :-) :-) Nie moge powstrzymac lez wzruszenia...
Monika,jestem Ci ogromnie wdzieczna,ze w koncu zlapalas nieco sil,bo kurcze,bardzo mnie smucilo,ze zaczynalas watpic... Ale widzisz,to nie bylo potrzebne,bo wszystko idzie po dobrej mysli! :-) :-) :-)
Madziu,jestes wielka! Dzieki Ci za te wsparcie dla MMM!
Ufff,to teraz czekam na kolejne wiesci o naszej malej dziewczynce. :-) Mam nadzieje,ze szybciutko zaczna ja wybudzac!
Huuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Jak ja sie ogromnie ciesze,ze Majunia juz zaszyta,ojeeej! :-) :-) :-) Wiedzialam! Wiedzialam,ze dzis bedzie cudowny dzien dla tej malej pszczoleczki!!! Jupiiiiii! Normalnie,az sie chce krzyczec i skakac z radosci! :-) :-) Nie moge powstrzymac lez wzruszenia...
Monika,jestem Ci ogromnie wdzieczna,ze w koncu zlapalas nieco sil,bo kurcze,bardzo mnie smucilo,ze zaczynalas watpic... Ale widzisz,to nie bylo potrzebne,bo wszystko idzie po dobrej mysli! :-) :-) :-)
Madziu,jestes wielka! Dzieki Ci za te wsparcie dla MMM!
Ufff,to teraz czekam na kolejne wiesci o naszej malej dziewczynce. :-) Mam nadzieje,ze szybciutko zaczna ja wybudzac!
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Tak bardzo się cieszę:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
edytasakai
mama maliny
Jednak Bog Istnieje. Nasze modlitwy pomagaja, ale najwazniejsze,ze Majeczka chce zyc!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cieszę się i boję .... żeby wszystko było dobrze, żeby Maja miała się dobrze, żeby wszystko było ok. .... Będę się modlić o zdrówko dla Mai i jak najlepsze nowiny od Mońcik po wizycie o 16:00.
Pozdrawiam wszystkie dobre dusze. Cieszę się, że są na tym świecie jeszcze dobrzy ludzie, tacy którym nie obojetny jest los innego człowieka. Każda z Was daje mi wiarę w dobro człowieka Wielkie Dziękuję:-)
Pozdrawiam wszystkie dobre dusze. Cieszę się, że są na tym świecie jeszcze dobrzy ludzie, tacy którym nie obojetny jest los innego człowieka. Każda z Was daje mi wiarę w dobro człowieka Wielkie Dziękuję:-)
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.