reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
My tez trzymamy kciuki :tak: oby wszytsko sie udalo...........Panie Boze prosze..........mocno prosze............

z niecierpliwością czekamy na wieści, oczywiście te dobre:tak:.....trzymaj się kochana Majeczko, myślami jesteśmy z Tobą

Do mnie też pisała sms-a ale dopiero teraz mam dostęp do komputera.

Dzwoniłam i nie odbiera pewnie rozmawiają z doktorem spróbuje później chyba ze oddzwoni
Trzymamy kciuki oby poszło wszystko dobrze.Bóg jest razem z Mają i pomaga jej teraz to wszystko przetrwać

19950603300114.png

200103251972.png

200601212156.png

0ed9dddb2f.png

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl
Zycie moje i Weroniki - bloog.pl
45e1ce6bb6374336med.jpg

Mama nadzieję, że zaraz ktoś da nam znac, że już po wszystkim i Maja czeka na wybudzenie!!!
BĘDZIE DOBRZE!!!

li-6403.png

Oooo Zamykają Maję ..... to cudownie .... znów jeden kroczek bliżej celu.

MMM jesteśmy z wami

Madziu ... jesteś Aniołem :tak:

reklama
Madziu, a ile trwa takie zamknięcie, bo u Mai to już chyba ze 3 godziny?:confused:
Modlę się, czekając na znak od Moniki...

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry