reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jest!!!!!!!!!
Udało się!!!!!!!!!!!
Majeczka już 1,5 godziny temu została zaszyta :)
Narazie Monika dostała informację telefonicznie. Wszystko udało się bez niespodzianek! Parametry trzyma (ufff)
Teraz trzeba się modlić żeby jej organizm spokojnie przyjął kolejną zmianę i dobrze sobie radził....
MAJU...OBY TAK DALEJ!!!!
Więcej wiadomości od Moniki po wizycie o 16:00

Boże...łzy lecą strumieniami a uśmiech z twarzy mi nie znika!!! :))))
Aniołek może faktycznie wspiera kruszynkę...mam taką cichą nadzieję

Buziaki dla wszystkich...

reklama
:-):-):-):-):-):-)
Oby teraz Majeczka jak najszybciej doszła do siebie :tak:

Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maja dała radę jak zwykle silna i niewzruszona. Nie można opanowac łez radości. :-):-D:-):-D:-) Teraz będzie nam dobrzała, a Monika będzie zbierac siły na powstrzymywanie jej poczynań, bo Maja będzie nadrabiac czas.
Brak mi słów - tak się cieszę.
Oczywiście modlę się dalej, ale Maja cały czas pokazuje, jaka to z niej wojownicza księżniczka. Tak trzymaj Pszczółko!!!

li-6403.png

Tak tak...żeby tylko doszła do siebie..miałabym ochotę ją wyściskać za to że jest taka dzielna...jestem pełna podziwu dla jej woli życia i walki o zdrowie!
Cud dziewczynka...cud!!!!

O jejku jakie fantastyczne wieści!!!!! Rewelacja, uśmiech mi nie schodzi z twarzy :-), teraz będzie już tylko lepiej. Nie mam słów do opisania jak bardzo się cieszę!!!!!! Maja zbieraj siły na święta w domu!!!!

reklama
Madziu, a jak długo czeka się na wybudzenie, oczywiście przy dobrych parametrach, co w przypadku Mai jest rzeczą oczywistą i nawet nie przyjmuję innej opcji - już tam Twój Anioł Stróż nad nią czuwa?

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry