reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Śliczna Majeczko, trzymaj się dzielnie. Wierzymy w Ciebie z całych sił, słoneczko, i czekamy na Twoje wyzdrowienie.

Brak mi słów, brak mi wytłumaczenia dla takiej niesprawiedliwości. Czekam tylko na wiadomości, oby jak najlepsze i jak najszybciej.....! Maju, postaraj się jeszcze!

reklama
A co przyniesie jutrzejszy dzień??
Maju pokarz co potrafisz pokarz jaka jesteś silna i dzielna dziewczyna jutro będziesz w lepszym stanie jutro opadną obrzęki a twoja mamusia napisze mi sms-a ze '' niespodzianka dziś wszystko się zmieniło Maje zamykają i budzą"a my ze szczęścia będziemy krzyczeć hu raaaa i plakać z radości.
ale to jutro dziś je4szcze przez noc zbieraj sily żeby jutro wszystkim pokazać na co cię stać
Milej nocki życzę wam kochani M.M>B i wam ciotki klotki a nie zapomnijcie o zdrowaśkach za Maje
19950603300114.png

200103251972.png

200601212156.png

0ed9dddb2f.png

331a9d870f8f556dmed.jpg

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl

Zycie moje i Weroniki - bloog.pl

Mońcik zauważyłam że jesteś na linii, pewnie zaraz biegniecie do Majeczki na wieczorną wizytę. Ucałujcie Ją od nas wszystkich serdecznei i przekażcie jej tę ogromną dawkę dobrej energii jaką tu nieustannie generujemy - obok oczywiście tej jeszcze większej którą przekazujecie Jej we własnym imieniu.

Mam cichą nadzieję, że jeszcze dziś nam coś napiszesz. ogromne uściski dla Was.

sluchajcie, a moze znacie jakiegos ksiedza, ktory zgodzilby sie odprawic msze za mejeczke w tych dniach... ja nie wiem, jak zamawianie mszy wyglada tu, gdzie mieszkam, ale jesli ktos zamowi msze w polsce, to ja moge przeslac na ten cel pieniadze... wierze w moc modlitwy...

ciekawe jak tam po wieczornej wizycie :confused::confused::confused::confused::confused:
Żeby ta noc była spokojna a jutro nastąpiła poprawa.................
Śpijcie dobrze cioteczki :tak::tak::tak::tak:
i nie zapomnijcie o modlitwie;-):tak:

Nie wiem czy doczekam dziś na najświeższe wiadomości, jeżeli oczywiście Monika będzie miała możliwość coś napisać..... ale mam nadzieję, że wieści będą trochę lepsze niż poprzednio....
Dobrej nocy i do jutrzejszego poranka.

Ja też myślę cały czas o Mai i jej rodzicach:-( Ale gdzieś tam czuję,że może nie od razu,ale będzie dobrze:tak:
Mońcik trzymajcie się !!!

reklama
Jeszcze zaglądam przed snem.... a jutro będę sprawdzać od samego rana oczywiście.

Śpijcie dobrze MMM i wszystkie e-cioteczki.
Majeczko, całuski w Twoje malutkie rączki!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry