reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Śliczna Majeczko, trzymaj się dzielnie. Wierzymy w Ciebie z całych sił, słoneczko, i czekamy na Twoje wyzdrowienie.

Brak mi słów, brak mi wytłumaczenia dla takiej niesprawiedliwości. Czekam tylko na wiadomości, oby jak najlepsze i jak najszybciej.....! Maju, postaraj się jeszcze!

reklama
A co przyniesie jutrzejszy dzień??
Maju pokarz co potrafisz pokarz jaka jesteś silna i dzielna dziewczyna jutro będziesz w lepszym stanie jutro opadną obrzęki a twoja mamusia napisze mi sms-a ze '' niespodzianka dziś wszystko się zmieniło Maje zamykają i budzą"a my ze szczęścia będziemy krzyczeć hu raaaa i plakać z radości.
ale to jutro dziś je4szcze przez noc zbieraj sily żeby jutro wszystkim pokazać na co cię stać
Milej nocki życzę wam kochani M.M>B i wam ciotki klotki a nie zapomnijcie o zdrowaśkach za Maje
19950603300114.png

200103251972.png

200601212156.png

0ed9dddb2f.png

331a9d870f8f556dmed.jpg

dorisw - strona domowa w Fotosik.pl

Zycie moje i Weroniki - bloog.pl

Mońcik zauważyłam że jesteś na linii, pewnie zaraz biegniecie do Majeczki na wieczorną wizytę. Ucałujcie Ją od nas wszystkich serdecznei i przekażcie jej tę ogromną dawkę dobrej energii jaką tu nieustannie generujemy - obok oczywiście tej jeszcze większej którą przekazujecie Jej we własnym imieniu.

Mam cichą nadzieję, że jeszcze dziś nam coś napiszesz. ogromne uściski dla Was.

sluchajcie, a moze znacie jakiegos ksiedza, ktory zgodzilby sie odprawic msze za mejeczke w tych dniach... ja nie wiem, jak zamawianie mszy wyglada tu, gdzie mieszkam, ale jesli ktos zamowi msze w polsce, to ja moge przeslac na ten cel pieniadze... wierze w moc modlitwy...

ciekawe jak tam po wieczornej wizycie :confused::confused::confused::confused::confused:
Żeby ta noc była spokojna a jutro nastąpiła poprawa.................
Śpijcie dobrze cioteczki :tak::tak::tak::tak:
i nie zapomnijcie o modlitwie;-):tak:

Nie wiem czy doczekam dziś na najświeższe wiadomości, jeżeli oczywiście Monika będzie miała możliwość coś napisać..... ale mam nadzieję, że wieści będą trochę lepsze niż poprzednio....
Dobrej nocy i do jutrzejszego poranka.

Ja też myślę cały czas o Mai i jej rodzicach:-( Ale gdzieś tam czuję,że może nie od razu,ale będzie dobrze:tak:
Mońcik trzymajcie się !!!

reklama
Jeszcze zaglądam przed snem.... a jutro będę sprawdzać od samego rana oczywiście.

Śpijcie dobrze MMM i wszystkie e-cioteczki.
Majeczko, całuski w Twoje malutkie rączki!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry