reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oby ta noc okazała się przełomowa i Maja w końcu mogła się obudzic. Tak bardzo bym chciała, żeby z Moniki i Marcina spadł już ten ciężar niepokoju i zaczęli cieszyc się ze stanu zdrowia naszej Majeczki. Czekam na jakąś wiadomośc, może od Doris?
Maju, trzymaj się kochana, nawet nie wiesz jak bardzo zależy mi na Twoim zdrówku, wkradłaś się w moje myśli, bardzo się modlę o to, żeby obrzęki spadły i wszystkie parametry były w normie. Wiem, że potrafisz temu dopomóc, bo jesteś silna. Powalcz jeszcze trochę i szykuj się na spotkanie z dzielnymi Rodzicami!
BĘDZIE DOBRZE!!!

li-6403.png

reklama
Ja tez czekam na dobre wiesci:tak::tak::tak:.

P.S. Wczoraj widzialam w polsacie, ze mozna wysylac sms-y na leczenie Malwinki czyżby to chodzilo o ta Malwinke?? - bo tak mi sie wydaje. Oczywiscie sms-y poszly:tak:

Dzien dobry! Zagaldalamz andzieje z ejuz cos bedzie wiadomo..............a tu cisza.............ale miejmy andzieje ze brak wiadomosci jest dobra wiadomoscia :tak:
Iwona podaj numer i tersc smsa my tez wyslemy :-)

To chodzi o tę Malwinkę - śliczną dziewczynkę. Ja też trochę wspomogłam to maleństwo, bo grosik do grosika... Zachęcam inne cioteczki!!! Malwince też musi się udac!!!

li-6403.png

Jeśli ktoś chce numer konta, albo w e-mail'u pocieszyc mamę Malwinki, mogę podac!

Spotkanie Moniki i Marcina z Majeczką za godzinę!

li-6403.png

ciotki dajcie numer na jaki trzeba wysłać i treść smsa to też się przyłączymy:tak::tak::tak:
a swoją drogą strasznie dużo jest dzieci potrzebujących pomocy :-:)-:)-:)-(smutne to, bo wszystkim nie pomożemy chociaz bardzo byśmy chciały:-:)-:)-(
Jakie to nie sprawiedliwe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wg. mnie dla służby zdrowia operacje takie które ratują życie dzieci powinny być priorytetem i powinny być w pełni refundowane:no:

Oto numer konta i e-mail, aby pomóc Malwince i jej mamie:

Odbiorca:
Fundacja Polsat
Adres Odbiorcy:ul. Ostrobramska 77, 04-175 WarszawaBank:INVEST BANK S.A o/WarszawaNr rachunku:21 1680 1248 0000 3333 4444 5555Tytułem:Darowizna na leczenie specjalistyczne Malwiny Drabik
bak-drabik@wp.pl

Myślami wciąż przy Mai!
Czekam na dobre wieści!

li-6403.png

ciotki dajcie numer na jaki trzeba wysłać i treść smsa to też się przyłączymy:tak::tak::tak:

.........
wg. mnie dla służby zdrowia operacje takie które ratują życie dzieci powinny być priorytetem i powinny być w pełni refundowane:no:

W pełni popieram słowa agnieszki :tak:

Dajcie numer, to wyślę kilka sms-ków. Też jestem zdania że ratowanie życia dzieci powinno byc czynnością priorytetową i nie powinno zależeć od pieniędzy :no:

Jak się ma Majunia dziś? Czekam na samiuśkie dobre, albo chociaz troszke lepsze wieści niz wczoraj :tak:

Cześć dziewczyny
Wstalam z bólem glowy...zaraz pojdziemy do malej. Wczoraj juz nie pisalam bo naprawde nie było nic nowego, nawet lekarz sie nie pojawil, zeby mozna bylo wypytac o minimalne zmiany. Swieze wiadomosci sa zwykle pow widzeniu na godz 11.00....juz niedlugo :)

Ktos cos wspomnial o mszy...wiem, że znajoma w swoim mieście już to praktykuje, że w każdą środę odmawiana jest masza w intencji Mai, niesamowite, prawda?
Wczoraj pojawil sie ksiądz na oddziale, modli sie za nasze dzieci, my tez smigamy do kościólka i szeptamy do Boga spod kolderki, zresztą wszędzie gdzie się da.

Super ze Kasi, mamie Malwinki udalo sie z Polsatem i tymi sms-mi, jestem za. Dobrze widziec, że dają sobie radę, bo juz my wiemy ile to wszystko wymaga zachodu.
Tymczasem...napiszę po wizycie. Do uslyszenia i pozdrawiam gorąco!!!

reklama
mońcik trzymamy kciukasy za dobre wieści:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Wszystko będzie dobrze:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
mam dobre przeczucia co do dnia dzisiejszego:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Trzymajcie się cieplutko!!!!!!!JESTEŚCIE WIELCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry