reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja też się pomodlę :tak:

Dobranoc wszystkim ... dobranoc Majuniu, do jutra.

Jutro bedzie lepszy dzień!

Nie odzywam się- ale czytam codziennie. Majeczka jest jak narkotyk, nie tylko dla swoich rodziców :-) Trzymaj się dziewczynko i WALCZ! :tak:
Myślę że ten wątek ma 689678670870 odsłon na minutę- tak bardzo jesteśmy spragnieni dobrych wieści. Mam nadzieję, że to już wkrótce nastąpi :tak:

Całej rodzince M&M&M życzę by wreszcie zaświeciło słońce pełną mocą, i by pojawił się wyraźny sygnał, że wszystko fantastycznie się rozwija.

MAJECZKO - do dzieła ! MOŃCIK - głowa do góry !

Dzień dobry! Chłonęłam wczorajsze wieści, ciężko jednak czytac, że jeszcze nie pora na wybudzenie Majeczki. Wiem, że to wymaga czasu, ciepliwości, ale my wszystkie chciałybyśmy, żeby Rodzice Mai już się nie stresowali, żeby Maja się uśmiechała...
Módlmy się wytrwale, wiara czyni cyda!!!
Walcz nasza Wojowniczko, wiem, że te zmiany wprowadzone przez lekarzy przyniosą efekty!!!
Czekamy!!!

li-6403.png

witajcie cioteczki-wspieraczki :-D:-D:-D:-D
od wczoraj żadnych nowych informacji buuu:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
trzymam kciuki żeby dzisiaj było dużo dobrych wiadomości :tak::tak::tak::tak::tak:

Witajcie Cioteczki z BB :)
Ja już też od rana sprawdzam, czy są jakieś nowe wieści. Przypuszczam, że Monika już po wieczornej wizycie nie miała sił wchodzić na forum. Te nerwy, stres, ta niepewność pewnie wykończają ją na maksa. Ja podziwiam Ją za te wszystkie siły które ma, a ma ich mnóstwo!!!
Napewno wkrótce dowiemy się co u Mai, ale póki co musimy być cierpliwe.
Majeczko jesteśmy tutaj i trzymamy kciuki!!!

Dzień dobry...

Dziś muszą być dobre wiadomości od Majeczki...jestem optymistycznie nastawiona do dzisiejszego dnia...przecież tak pięknie świeci słoneczko...to dla naszej Wojowniczki :tak::tak::tak:

Mam nadzieję, że Mońcik będzie miała wkrótce możliwość coś nam napisać. Sporo będę poza domem ale w każdej możliwej chwili będę sprawdzała, czy pojawiły się nowe wieści. Bardzo na nie liczę - oraz na to, że będą pomyślne.
Pozdrawiam wszystkich!!

I ja pierwsze co zrobilam po wejsciu do biura to zajrzalam na ten watek!
Majeczko, czekamy na dobre wiesci!!!!!
Pozdrawiam!

reklama
Bardzo bym chciała żeby Monika była już przy wybudzonej Majeczce i nie miała czasu nam odpisac, żeby tylko dała nam znac smsem, żeby już cieszyły się sobą.
Może tak już jest??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry