reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

Dziewczyny, zapraszam do H&M- jeszcze jutro trwa akcja, że do każdej przecenionej rzeczy dostaje sie dodatkowy rabat 50%:-D:-)Czyli jeżeli wyjściowa cena wynosi np. 79,90, potem rzecz jest przeceniona -70%, to mamy cenę 23,97. i tę cenę dzielimy jeszcze na pół- czyli w końcowym efekcie 11,98:-):-D:tak:Naprawdę można tanio się obkupić!Tylko trochę już ta przecena przebrana:-(

reklama
Dziewczyny, zapraszam do H&M- jeszcze jutro trwa akcja, że do każdej przecenionej rzeczy dostaje sie dodatkowy rabat 50%:-D:-)Czyli jeżeli wyjściowa cena wynosi np. 79,90, potem rzecz jest przeceniona -70%, to mamy cenę 23,97. i tę cenę dzielimy jeszcze na pół- czyli w końcowym efekcie 11,98:-):-D:tak:Naprawdę można tanio się obkupić!Tylko trochę już ta przecena przebrana:-(
Trochę za późno przeczytałam:sick:

Fajne przeceny w 5-10-15.Zakupiliśmy Kubulinkowi świetne i urocze koszulki za 7.90zł.,z długim rękawem za 12 zł.,spodnie za 19 zł.
Letnie rzeczy promocje 50%:-D:szok::-)

Byłam dzisiaj w H&M ale niestety były juz same malutkie rozmiary 62-68 :-:)-( i nic nie kupiłam :no::-(.
W SMYKU są przeceny ale bardzo mało towaru zostało, kupiłam body bez rękawków za 3,50 a było po 11,90 :tak:.

Ja 5-10-15 napastuje od około 2 tygodni i troszke rzeczy zakupilam:-).mam nadzieje,ze koszulki beda dobre na drugi rok.Kupowalam na 86 i teraz ma za tyłeczek,potem beda do pasa:-p

Do piątku w realu pampersy w cenie 42,99 za jumbo pack. Kupiłam pierwszy raz 4 (72 szt) i sprawdzają się wyśmienicie, a do tego sa nasączone ładnie pachnąca emulsją, nie wiem czy tak już było wcześniej czy to nowość:happy: Wcześniej używałam 4 huggis. Chciałam kupić w roosmanie te babydreams, ale 4 nie było:no: Chciałam sprawdzić jakie są, bo do tej pory jedziemy na w/w i żadnych innych nie miałyśmy. Napiszcie czy warto?

Pampersy do tej pory nie miały tej pachnącej wkładki, to jest nowośc w tych pieluszkach. Zbyt duża konkurnja im rośnie więc wymyślaja i wprowadzają jakieś nowości. Ten zapach to podobno wkładka aloesowa, która ma koi pupki naszych pociech:-)

Ja kupiłam te Rossmannowskie pieluchy czwórki i jestem z nich raczej zadowolona, ale jednak Pampery lepsze. Rossmannowskie są grubsze, choć po zsiusianiu są raczej miękkie (jednak nie tak jak Pampersy) a nie robi się z nich twarda zbita bryła. My zdecydowaliśmy się stosować Rossmannowskie na noc, na dzień Pampki, bo jednak im cieńsze pieluchy tym mniej dziecko ma skrępowane ruchy.

reklama
Do góry