reklama
POSZUKIWANY ODPLAMIACZ NA MARCHEWKĘ!!!!!! cos extra skutecznego vanish mam i kicha.
Przyłączam się do poszukiwań. Vanish może jest dobry jak od razu się zapierze ale jak tylko chwilkę podeschnie to trzeba się namęczyć z plamka!!!!!
Przyłączam się do poszukiwań. Vanish może jest dobry jak od razu się zapierze ale jak tylko chwilkę podeschnie to trzeba się namęczyć z plamka!!!!!
teściowa mi polecała oxy chyba taka nazwa z biedronki w proszku ale jeszcze nie byłam tam i nie kupiłam i sama nie wypróbowałam ale raz mała zdobiła kupę i ubrudziła u nich spodenki i teściowa mi tam wyprała i nawet super zeszło
a ja dziś byłam w careefour i huggies kupiłam po 36.99 super a happy są po 31.99 no i dostałam nareszcie kaszkę po 5 miesiącu z hippa z glutenem więc tej po 9miesiącu nie muszę już kupować
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Gosia a na kaszki jest promocja jakaś? Jaką kupiłas kaszkę, smakową czy naturalną?
teściowa mi polecała oxy chyba taka nazwa z biedronki w proszku ale jeszcze nie byłam tam i nie kupiłam i sama nie wypróbowałam ale raz mała zdobiła kupę i ubrudziła u nich spodenki i teściowa mi tam wyprała i nawet super zeszło
No to muszę wypróbować to oxy, bo vanish z marchewką nie daje sobie rady , właśnie walczę z bodziakiem, marchewką i vanishem
Ta kaszka jest z mlekiem czy bez?dostałam nareszcie kaszkę po 5 miesiącu z hippa z glutenem więc tej po 9miesiącu nie muszę już kupować
No to jestem po zakupach w Rossmannie. Wydałam niecałe 60 zł a kupiłam kupę rzeczy :-)
- pieluchy Babydream 4 (7-18 kg) 50 szt. za 27,99 zł
- 2 op chusteczek do pupy Babydream 80 szt za 4,29/op
- żel do kąpieli Babydream 500 ml z pompką za 8,99 zł
- 1 op chusteczek takich podręcznych małych w plastikowym pudełku 150 szt (będę używać do rączek i buzi) za 7,99 zł za op (wkłady są połowę tańsze)
- 3 plastikowe opakowania do przechowywania żywności dla niemowląt z zamknięciem 100 ml + łyżeczka za 3,99 zł.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
reklama
Gosia a na kaszki jest promocja jakaś? Jaką kupiłas kaszkę, smakową czy naturalną?
promocja z 7 cos na 5 coś przecenili a smak to jabłko dostałam i wieloowocową i są z dodatkiem mleka
Podziel się: