reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

reklama
Witam, 16 listopada 2008 urodziłam chłopczyka Bartoszka. W szpitalu dostałam Niebieskie pudełeczko Skarb malucha oraz te drugie, którego nazwy nie pamiętam :(

Mam pytanie do mam. W pudełeczku znajdowała się ulotka Instytutu Pampers. Taka zielona książeczka, w której był jeden pampers i kilka chusteczek. Mam prośbę do mam, które posiadają taką książeczkę, czy by mogły zobaczyć czy nie mają w niej wierszyków dotyczących kąpieli, na dobranoc. Wiem, że w niej były, ale ja swoją ulotkę zapodziałam i nie mogę sobie przypomnieć treści tych wierszyków. Byłabym bardzo wdzięczna za napisanie treści tych rymowanek. Proszę, poszukajcie!

GG: 2862607

My rodziłyśmy 2 lata temu i wątpię by któraś z nas to miała:no:.Moze poszukaj u mam z 2009 lub końca 2008?:dry:

Ok poszukam, ale większość ignoruje, tak jak patrz :) szkoda.

Pozdrawiam
Nie sądzę, żeby to było ignorowanie :no: Wątpię, żeby ktokolwiek takie rzeczy trzymał przez 2 lata, ja już dawno nie mam tych materiałów. Nasze dzieci już w większości przypadków nie korzystają z pieluch.
Ale mamy, które niedawno rodziły, mogą je jeszcze mieć, więc tam łatwiej Ci będzie o odzew :tak:
Możesz poza tym napisać do Pampersa bezpośrednio (może przez ich stronę??), może Ci coś takiego podeślą.

Ostatnia edycja:
Pisałam do Pampersa, ale nie trzymają tych materiałów i nie mogą mi ich przesłać, a nowe mamy są tak zachwycone swoimi maleństwami, że raczej wolą się wypowiadać o tym jak maluszek się rozwija, choruje i wogóle... ale mniejsza w to. Zrozumiałe

w carefurze tylko w ten weekend jumbo pampersy plus chusteczki za 44,99a opakowania economy plus dwie ukladanki po 37,99

reklama
Do góry