reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocje

reklama
ja dziś byłam na zakupach w careffour i były deserki 2+1 gratis cena 4.55 ale u mnie było samo jabłko soczki były 3 +1 gratis 7,80 300ml ciemne winogrono z jabłkiem, sinlac stała cena u mnie po 19.26 ;-) ogólnie nic specjalnego w promocji nie było :no:

a pieluszki pampers chyba 138 sztuk 90,00 zł parę złotych ale nie pamiętam dokładnie:no: bo spojrzałam w przelocie ;-)

ja dziś wydałam 220zł na małą kupiłam kilka deserków, kaszki, kilka zupek pieluchy chusteczki żel mydełko szamponik sinlac mleko itd a i tak niektóre rzeczy starcza na 2 tygodnie :crazy: no ale wygrałam czek za 10zł :cool2::-D a liczyłam na laptopa :-p:-D

reklama
Do góry