reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

W realu jest tez promocja na chusteczki happy-4 paczki kosztuje 14zł z groszami(nie pamiętam dokładnie)za to potwornie drogie były huggiesy 3 classic po 49.90 za 80 szt.(tych normalnych 3 nie było, pampersów 3 tez- ogolnie nedza jakas jesli chodzi o normalne pieluchy)
Przybita do muru musiałam kupic jakiekolwiek pieluchy wiec wzięłam huggies classic-moim zdaniem tragedia!
Sa okropnie papierowe i nie trzymaja nawet siusków!

reklama
Kasiad te pieluszki lidlowe to tak jak agusia pisała - firmy CIEN. Ja kupuję w niebieskim opakowaniu po 16 szt. (4-9kg). I jestem z nich naprawdę zadowolona - dziś powinnam mieć aparat to postaram się wkleić zdjęcia.

Tez wczoraj widziałam tą promocję z chusteczkami Happy - tymi czerwonymi-w realu. I zastanawiam się teraz Lilkate, z których chusteczek Happy jesteś zadowolona:confused:Z tych czerwonych właśnie czy z granatowych??Bo ja miałam granatowe i do kitu jak dla mnie...
A pieluszki pampers 3- 88szt.-są z reguły w cenie 49,99. ja wczoraj w realu kupiłam za 47,90.

A ja postanowiłam wypróbować chusteczki z lidla te nawilżające :dry: ciekawe jakie będą bo jeszcze nie otwarłam ;-)

Patch ja płacę za nie 6,99zł - za 16 szt. to wychodzi 0,44zł za sztukę. Są jeszcze inne w większych pakach, zdaje się, że z jakimś paskiem absorbującym wilgoć i one są droższe, ale tych nie próbowałam.

Dla fanów chusteczek nivejki mam wiadomośc, że jeszcze jest promocja na te chusteczki w Realu, o której pisała Lil kate. Kupiłam dziś 6-pack za 29,90. Paczka wychodzi po 5 zł także całkiem korzystnie jak na Nivejkę.

Mam nadzieje,ze jutro jeszcze będzie ta promocja, bo udam sie do Częstochowy to może zakupie...te nivejki:tak:

reklama
Do góry