reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocje

Rany!!Faktycznie niełatwa sprawa z tymi pieluchami. Ja narazie używam Pampersów 3. W tym rozmiarze innych nie testowałam. Ceny tych pieluch jak dla mnie róznią się minimalnie- jak tak patrze na półkę w sklepie.
Jedyny minus dla mnie pampersów to to co mówi Joasiek, że czuć taką wilgoć.Ale ja to obserwuję tylko w nocy. Tosia śpi z jedną pieluchą całą noc, jeżeli nie ma kupy i może dlatego.
Lidla mam pod nosem, więc chętnie bym też sprawdziła.Warto mieć właśnie jakieś awaryjne sprawdzone pieluchy.

A co do bebilonu, to nie wiedziałam, że w Rosmanie też można go kupić.
Ostatnio byłam w carrefourze i tam Bebilon 400g kosztuje 18 zł, 900g 36zł. Szok, bo w realu płacę za 400g 14 zł. Duża różnica cenowa!!!

reklama
ja mam Lidlowe sa to pieluchy firmy CIEN sa oki
a ja dla odmiany kupiłam pampersy 3 coby miec porownanie bo zupełnie nie rozumiem na co narzekacie:-p:-p:-p
Jest promocja w TESCO 62 szt po 26.99
a pampersy maja gumke ale dopiero od 4 :tak:

jeny wy juz uzywacie 3 a my caly czas 2 i konczy mi sie jumbo pack i nie wiem jaki kupic moze faktycznie 3??? za jumbo pack w pharmapteka place 49,99 i zbieram punkty z pampersa na gryzaczek lub namiot lub klada :-D

a jesli chodzi o Rossmanna to w calej Polsce sa te same promocje. Jak nie dostajecie gazetek do domu to zawsze aktualna mozecie obejrzec tutaj

bardzo fajnie ta stronka mi sie przyda bo gazetki juz od dłuższego czasu nie dochadza na nasze osiedle:tak: :-)

reklama
Dla miłośniczek chusteczek Happy i nie tylko, od dzisiaj w realu 4-pak tychże kosztuje 14,95.:-) Sama się chyba skuszę, choć nie próbowałam.

Do góry