reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocje

Ja ostatnio kupiłam u nas w sklepiku z Pampersa pielucho-majtki w takim fioletowym opakowaniu i muszę przyznać że okazały się rewelacyjne:happy::tak:.One są niby od dziewięciu kilo ,ale na mojego szkrabka pięciokilowego pasowały:szok:.Ogólnie kosztują 40zł,a ja je kupiłam za 24zł:-).Używałyście je kiedyś,polecam bo są super u nas się sprawdziły.:tak::laugh2:

reklama
Carrefour - chusteczki nawilżające 4 opakowania za 22,49 NiVEA ( economy pack)

i huggiess różne rodzaje + 50 % mega pack za 36.99 ;-) czy to tanio to nie wiem nie używam tych firm:-p

Dzięki Gosia_k23 za info o huggiessach, też ich używam, więc w tygodniu trzeba odwiedzić Carrefour.
Nie uwierzycie gdzie zupełnie niespodziewanie kupiłam kubek- niekapek avent 3+:szok:. Poszłam po baterie do pozytywki z maty Tiny love do Media Marktu, a moja starsza przy kasie macha mi żółciutkim kubeczkiem. Kosztował 17 zł. W związku z tym, że szukałam w aptekach i nigdzie nie było, w szoku, że w takim sklepie, kupiłam. co prawda picie w nim średnio Wikuni idzie, ale pewnie z czasem się nauczy. W ogóle fajny jest ten kubeczek, bo pasuje do niego smok od aventa i odwrotnie, do butli pasuje miękki ustnik. Całkiem zmyślnie to wykombinowali.:-D

O! To wygląda na to, ze przepłaciłam :baffled: Ale faktycznie bardzo tanio, skoro w aptece kosztuje 28 zł.

Nie Agusia, przejrzałam też tą ofertę i jest to takie samo opakowanie. No trudno, przepłaciłam na szczęście niewiele.

Dziewczyny wiecie gdzie obecnie jest największa promocja na Pampersy :confused:
Kończą nam się i muszę dziś kupić. Niestety czwóreczki, a one wypadają jeszcze drożej niż trójki.

reklama
Do góry