reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Promocje

Miśka jak nie próbowałaś Happy chusteczek,to nie kupuj od razu 4 paczek.Ja kupiłam 2 i okazało się,że są to jedyne chusteczki na które mój maluch jest uczulony.:-( :-( :-(

reklama
Moja Wiktoria nie jest na nic uczulona, więc pewnie ją te happy nie uczulą, jeszcze się zastanowię.
W Carrefour chusteczki Dzidziuś za 2 -pack - 8,79 (używałam nie uczulają przynajmniej mojej dzidzi:-) ), pampersy te duże paczki 46,99.

ja wczoraj kupilam w carrefour mega pack huggiesow (78 szt) w normalnej cenie za 37 zl. O 10 gr taniej na sztuce niz pampersy :tak:

:-D:-DWitam lutowe Mamusie:-)
Często zaglądam na wasz wątek o promocjach bo na marcówkach tego nie mamy. Chciałam wam powiedziec że w sobotę w Realu kupiłam chusteczki Niveiki Jumbopack 6 paczek za 29,99. Cena super, bo paczka wychodzi po 5 zł:-D.

reklama
Do góry