reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Promocje

***** mac z pampersami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ubralismy sie do pediatry odswietnie a tu kupa wszedzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chocbybyły w promocji za 10 zł były to ich nie kupie juz wim o co wam chodziło ze tyłem /góra wycieka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-p

reklama
Ja też Pampersów już nie kupię, choć są cieniutkie, w sam raz na te upały.
Za to jestem happy z pieluszek Happy!!! :tak:Jak do tej pory najlepsze ze wszystkich dla nas :happy: Kilka razy już wielka kupa była, a NIC nie przeciekło, ani bokami, ani górą, rewelacja! :-D

Ja tez uważam happy za najlepsze :cool:

agusia9915 a jakie miałaś te chusteczki z lidla bo są 2 rodzaje ?:oo:

W markecie piotr i paweł huggies super flex mega pack po 37,99 a chusteczki nive po duopack 12,79 w promocji tylko drogo mi się wydają jak Realu po 5 zł za sztuke wychodzą:surprised:

No to ja miałam granatowe i do kitu. To w takim razie musze jeszcze te czerwone wypróbować. Żeby mieć alternatywę jak mi się dzidziusie znudzą:-)

a ja miałam kiedys granatowe happy i mi sie podobały jedna wada jak dla mnie to zamocno pachna

reklama
A miał ktoś pieluszki WICKIES z Kauflandu, albo FITTI z Biedronki?? Ciekawe jakie są... Choć odechciało mi się eksperymentowania.... no ale jakby któraś miał, to czekam na opinię.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry