reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

promocje sklepowe

reklama
Mój Oli już teraz nosi kurteczki na80.Więc tak myśle że do zimy to chyba będe musiała kupić mu ciuszki przynajmniej na 18 miesięcy.

w rossmannie promocja chuteczek nivea 4 paczki 23 zl slicznie pachna i uwielbiam te blado niebieskie . mam do nich sentyment bo jak maly byl maciupki to ich uzywalam i teraz wspomnienia wrocily ;)

co do pampersow to te z rossmanna baby dream sa ok ladnie wchlaniaja wilgoc tez sa rozciagliwe i chyba lepsze od dady ale niestety sa grube i sztywne ( w porownaniu do pampersow )

Ostatnia edycja:
Nie wiecie gdzie mozna (i czy jeszcze gdzies sa poza allegro) chusteczki bambino starego typu ??? te z malym misiem. wszedzie se juz te nowego typu :( a ja bym wolala tamte

Nie wiem, ale też chętnie się dowiem, bo tamte b.lubiłam przede wszystkim zapach był super jak ten krem, a teraz przerzuciłam się na różowe Clinic, bo nowy zapach Bambino już mi nie odpowiada.

reklama
Do góry