reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

promocje sklepowe

Ja tez chce ta zabawke :-( nie wiedzialam ze sa w biedronce a to juz od 1 lutego wiec znajac moje szczescie powykupowane :sorry2:

Mi by sie przydal taki sliniaczek z rekawkami bo Michal je zawsze ze wszystkim dookola i obowiazkowo przy jedzeniu piastki w buzi a pozniej machanie zapacianymi rekami i wycieranie w bluzeczki :sorry2:

My dopiero skonczylismy pampersy 2 i wchodzimy na 3 :sorry2:

W leclercu promocja bebiko 2 za 9.99 pampersy jumbo pack ( 70 szt 4 ) + chusteczki pampers gratis za 43,99 proszek lovela 3,6 kg za 36,99 + plyn gratis

Ostatnia edycja:
reklama
Livii a jaką byś chciała? W ciągu tygodnia mogę podejść do Biedrony i sprawdzić czy jeszcze są. Jakby co mogę kupić.

Przesylka by byla drozsza od zabawki ;-) zaraz bede napastowac bratowa bo mieszkaja obok biedrony kolo mnie niestety zadnej nie ma :wściekła/y:

I mi bratowa kupila :tak: nawet dwie motylka i lwa ;-)

W tesco promocja pieluszek Pampers Sleep & Play 3 - 78 szt 39,90 sztuka wychodzi po 51 gr. Pierwszy raz je kupilam i nawet fajniuskie sliczne maja obrazki takie slodziutke ;-):-) I w promocji jeszcze pieluszki Happy 3 - 39,99 82 szt. 48 gr za sztuke no i jeszcze obiadki bobovita 6 pak + miseczka gratis ale zapomnialam po ile :sorry2:

Ja wczoraj Nikolce kupiłam w Biedronce fioletowa krowę:-)Rewelka obgryza ją skrupulatnie,najbardziej podoba jej się lusterko:-D

ja mam taki walec z groszkami, przekręcany po środku. Z takich wiszących to mamy biedronkę. Jest super.

reklama
Gigantyczne przeceny w Mothercare głównie na ubranka, kocyki ect.
Np przecudne ogrodniczki wyglądające jak wydziergane na drutach mięciutkie do tego bodziak za 30 zł ( z 90 zł) , 3 pack śpiochó też kolo 30 zeta. I masę masę innych, a te sukeineczki ect :-)
pół sklepu można wykupić

Do góry