reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

promocje sklepowe

Henrietta jesteś pewna, że w paczce jest 140 szt? Bo mi się wydaje, że nie. 140 jest mniejszych 3 a 4 napewno jest mniej. Aż zobaczę jak będę wracać ze spaceru.
W Biedronce są fajne zabawki przywieszki po 15 zł.
Gapcio - A śliniaki są materiałowe ( małe) czy już te duże?

reklama
Duże, materiałowe, pod spodem z delikatną folią.
Są również takie z rękawkami, co się zakłada jak bluzeczkę, tylko plecki z przodu...tzn taki kaftanik.
To nawet musi być wygodne jak dziecko intensywnie rusza wszystkimi częściami ciałka:tak: ale nie kupiłam

w Ikei są śliniaczki 5 sztuk po 9,99 zl.
muszę tam zawitać bo widzę na stronce że wiele fajnych i tanich opcji tam jest

ja kupilam w lidli ten sliniak z rekawkami i jest super :) przynajmniej nie musze zaraz malej przebierac :D zaluje ze kupilam tylko jeden taki. no i skusilam sie na ta zabawke z biedronki wzielam zoltego lwa :) a ostatnio bylam w takiej hurtowni i chcialam kupic taka zaawke i koztowala prawie 60zl :szok:a w biedronce 14.99 ;-)no ale fakt made in china ....staram sie nie kupowac zabawek z chin i sprawdzac te atesty ostatnio tez bylo glosno ze wycofali jkies niebezpieczne dla dziecka no ale jeden chinski misio niech juz bedzie

Z Lidlem nacięłam się już wiele razy jeśli chodzi o promocje, ogłaszają jakiśtam tydzień a już drugiego dnia prawie nic nie ma:-(

u mnie tez tak jest wiec jak sie cos chce to trzeba isc w poniedzialek z rana bo juz w poludnie sa pustki a gdzie tu caly tydzien:-Dpowinni miec jakies wieksze zapasy:cool:

Fredka1, w rozmiarze 4 jest 140 sztuk pampków, wczoraj małż kupował 2 dwupaki.
W carreforurze deserki z gerbera 3w cenie 2. Chyba 4,80zł.

reklama
Henrietta jesteś pewna, że w paczce jest 140 szt? Bo mi się wydaje, że nie. 140 jest mniejszych 3 a 4 napewno jest mniej. Aż zobaczę jak będę wracać ze spaceru.
W Biedronce są fajne zabawki przywieszki po 15 zł.
Gapcio - A śliniaki są materiałowe ( małe) czy już te duże?
jestem na 200% pewna , bo mam je w domku a mały na dupce:-D

zabawka z biedronki naprawdę super, cena niska a zabawka ma mnóstwo funkcji- piszczy, ma lusterko , gryzaczki , wibracje , grzechtki i to wszystko w jednej zabawce, mój mały jest zachwycony a ja tez , bo mogę napic się kawki bez gadania do niego

Do góry