reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Progesteron

reklama
Ja bym ten progresteon skonsultowala z ginekologiem być może będziesz musiała brać duphaston

Słaby przyrost :( i prog spad :( ja bym to skonsultowala z ginekologiem:(
ale czemu Ty straszysz dziewczynę, jak nic strasznego się nie dzieje? 😳

@Olao101 spokojnie, masz przyrost w normie, a progesteron jest skokowy, więc taki minimalny spadek nic nie znaczy. Sam jego poziom jest ok. Jeżeli się stresujesz, to skonsultuj się z ginekologiem, ale w wielu podobnych sytuacjach czytałam posty mądrych użytkowniczek, że wszystko jest ok :)

ale czemu Ty straszysz dziewczynę, jak nic strasznego się nie dzieje? 😳

@Olao101 spokojnie, masz przyrost w normie, a progesteron jest skokowy, więc taki minimalny spadek nic nie znaczy. Sam jego poziom jest ok. Jeżeli się stresujesz, to skonsultuj się z ginekologiem, ale w wielu podobnych sytuacjach czytałam posty mądrych użytkowniczek, że wszystko jest ok :)
Mam nadzieje ze u mnie tez będzie ok

reklama
Do góry