reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Progesteron

reklama
Jak inne osoby pytają o betę i je straszycie że już nic się nie da zrobić ze nie ma szans że źle wróży to jest dobrze a że ja napisałam że prog spadł to wielki problem masz ?

Aha i edytowałam bo napisałam że beta przyrosla o 70 procent więc jest to norma bo normą jest 60

Jak inne osoby pytają o betę i je straszycie że już nic się nie da zrobić ze nie ma szans że źle wróży to jest dobrze a że ja napisałam że prog spadł to wielki problem masz ?
Prog wydziela się skokowo. Nie musi rosnąć tak jak beta. Powyżej 20 na początku ciazy uznaje się za prawidłowy.
I tak, straszysz słowami: idz na IP szybko, prog ci spada ja przez to poroniłam

Prog wydziela się skokowo. Nie musi rosnąć tak jak beta. Powyżej 20 na początku ciazy uznaje się za prawidłowy.
I tak, straszysz słowami: idz na IP szybko, prog ci spada ja przez to poroniłam
Napisałam że ma iść na IP? Czy żeby skonstruowała prog z ginekologiem? To że ja poroniłam nie znaczy że koleżanka poroni. I gdzie napisałam idź na IP szybko?

A czy ja tutaj kogoś straszę??? Co jej napisałam że poroni??? Napisałam że jest zły ??? Że spadł i żeby to z skonsultowala z ginekologiem a czy to coś złego??
tak, straszysz, nawal jeszcze więcej smutnych minek, pisz więcej o za małym przyroście i o tym, że Ty przez spadający prog poroniłaś. Już kolejny raz widzę, że piszesz głupoty, albo źle czytasz. Błagam Cię zastanow się, zanim napiszesz post, który może kogoś niepotrzebnie zestresowac.

@Olao101 nie chciałam cię zestresować , nie napisałam ci żebyś jechała na IP czy inne rzeczy. I nie napisałam również , że poronisz. Przez swoje poronienie wolę być ostrożniejsza dlatego napisałam żebyś prog skonsultować z ginekologiem . (Wiem , że jest skokowy. )Jeśli cię zestresowałam to przepraszam nie taki był mój cel. ;)

Słusznie @Bolilol uspokaja @Olao101.

Raz, że progesteron masz wręcz piękny, a dwa, jak już wcześniej wspominały dziewczyny- on wydziela się skokowo.
A 33 w czwartym tygodniu to przepiękny wynik. To nie jest spadek poniżej 20.
Żadnego Duphastonu!

@Olao101 , bądź spokojna.
Jeśli masz chęć, to w środę zrób ponownie przyrost bety (teraz jest w normie), proga bym już nie sprawdzała, bo jest przepiękny.

I umawiaj się na pierwszą wizytę potwierdzającą ciążę🙂.
Nudnych 9 miesięcy Ci życzę🍀.

reklama
Do góry