reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Progesteron

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi proszę bo zaraz zwariuje 🫣czy słyszałyście o takiej sytuacji ze Beta hcg wzrosła tylko 30% w ciągu 48h i dobrze się to skończyło ? Cały czas miałam przyrosty w normie a teraz 04.04 - 1405 a 06.04 -1841 . Nie krwawię nic mnie nie boli . Dajcie znać proszę 🙏

Dziewczyny powiedzcie mi proszę bo zaraz zwariuje 🫣czy słyszałyście o takiej sytuacji ze Beta hcg wzrosła tylko 30% w ciągu 48h i dobrze się to skończyło ? Cały czas miałam przyrosty w normie a teraz 04.04 - 1405 a 06.04 -1841 . Nie krwawię nic mnie nie boli . Dajcie znać proszę 🙏
Dzisiaj poszłam powtórzyć z nadzieja ze będzie lepiej wyniki będą koło 18 strasznie się boje 😔

A nie było tak, że 4.04 zrobiłaś betę po południu, a 6.04 rano?
Jeśli robiłaś po 48h to niestety nie wygląda to dobrze.

A miałaś wizytę u gina?

Twoje przyrosty od początku były na granicy poprawnych więc niestety, ale w komplecie z tą beta nie wygląda to dobrze.
Koniecznie powinnaś zrobić usg jak najszybciej

A nie było tak, że 4.04 zrobiłaś betę po południu, a 6.04 rano?
Jeśli robiłaś po 48h to niestety nie wygląda to dobrze.

A miałaś wizytę u gina?
Właśnie nie ,zrobiłam po 48h 😔 byłam u lekarza wczoraj wieczorem i na Usg widoczny pęcherzyk ciążowy 0.7 mm mówiła ze trzeba czekać

reklama
Twoje przyrosty od początku były na granicy poprawnych więc niestety, ale w komplecie z tą beta nie wygląda to dobrze.
Koniecznie powinnaś zrobić usg jak najszybciej
Przyrosty miałam za każdym razem w normie …czasami 120% raz 70% raz 260% tylko teraz mam 30 %

Do góry