Olao101
Aktywna w BB
Czy myślicie ze wszystko ok ?Dziewczyny może Wy lepiej będziecie wiedziały ??? 8 dzień po owulacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy myślicie ze wszystko ok ?Dziewczyny może Wy lepiej będziecie wiedziały ??? 8 dzień po owulacji
Ciąża gratulacje prog bardzo ładnyDziewczyny może Wy lepiej będziecie wiedziały ??? 8 dzień po owulacji
A myślicie ze mogę jutro powtórzyć ? Czy lepiej w poniedziałek ? Bo w sobotę nieczynneProgesteron wychodzi tak naprawdę 22,7 ng/ml po przeliczeniu tamtego wyniku.
Co do bety, to należałoby sprawdzić po 48 h, żeby móc napisać, że ok.
A czy to dobry wynik progesteronu ?Progesteron wychodzi tak naprawdę 22,7 ng/ml po przeliczeniu tamtego wyniku.
Co do bety, to należałoby sprawdzić po 48 h, żeby móc napisać, że ok.
Nie masz nigdzie w pobliżu laboratorium czynnego w sobotę?A myślicie ze mogę jutro powtórzyć ? Czy lepiej w poniedziałek ? Bo w sobotę nieczynne
lepiej już w poniedziałek. Na internecie są kalkulatory to przeliczymy CiA myślicie ze mogę jutro powtórzyć ? Czy lepiej w poniedziałek ? Bo w sobotę nieczynne
Dziękujelepiej już w poniedziałek. Na internecie są kalkulatory to przeliczymy Ci