reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

10 dpo negatywna beta. Czy jest jeszcze szansa?

Za wcześnie test. Po co tak wcześnie testować. Poczekaj do 14dc albo chociaż minimum 12dc.
Upragniona🙏 naczytałam się, że 48h po plamieniu może być cień cienia i nie wytrzymałam, zatestowałam i troszkę podłamałam się, że kojeny miesiąc totalna biel. Ale w takim razie nie tracę nadziei, tym bardziej, że dzisiaj mam dużo śluzu, który wygląda jak płodny, a nigdy przed miesiączką tak nie miałam.

reklama
Upragniona🙏 naczytałam się, że 48h po plamieniu może być cień cienia i nie wytrzymałam, zatestowałam i troszkę podłamałam się, że kojeny miesiąc totalna biel. Ale w takim razie nie tracę nadziei, tym bardziej, że dzisiaj mam dużo śluzu, który wygląda jak płodny, a nigdy przed miesiączką tak nie miałam.
To ja na wszelki wypadek polecam jeszcze dziś współżycie z mężem. Może wystąpiła druga owulacja albo pierwsza się spóźniła.
Ja rozumiem, że upragniona, ale nie ma się tak co katować. :) Nawet jakby się okazało 14 dpo, że jest ciąża, to po co Ci było to podlamanie się teraz. ;) Ciąża to 9 miesięcy cierpliwości, nic nie można przyspieszać, bo to niedobre dla malucha. ;) Trzymam kciuki!!

Do góry