reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Progesteron

Ja tylko dopowiem, ze ja miałam 17,8 ng/ml badając pierwsza bete. Później już nie badałam. Obecnie 7tc, wszystko ok póki co ;)
Ja miałam 18,7 :)

Autorko, wszystko jest w normie, nie musisz jechać do szpitala :) denerwujesz się, to normalne, ale tutaj akurat nie dzieje się nic niepokojącego. Jednak jeśli nie ufasz nam, a masz takie prawo ;) to skontaktuj się ze swoim lekarzem i zadaj mu to pytanie, będziesz spokojniejsza :) nudnych 9 m-cy :)

reklama
Bardzo Wam wszystkim dziewczyny kochane za szybkie odpowiedzi 🥰🥰🥰dla swojego spokoju jadę prywatnie do ginekologa dam znać wieczorem co i jak ❤️trzymajcie kciuki bardzo Was proszę 😘

@Zazuu @hachette @Lady With Cats @Aczkolwiek@to_na_pralkę @lady_in_blue
bardzo proszę któraś z Was (jedna wystarczy, przepraszam za masowe wezwanie) o pomoc zanim tu dziewczyna na zawał zejdzie

Edit: już @Lady With Cats odpowiedziała (dziękuję 😍), więc reszta nie musi się fatygować, wybaczcie wołanie :)

No cóż.
Przyrost bety nie jest imponujący, ale mieści się w normie. Progiem póki co w ogóle bym się nie przejmowała bo i tak jest dużo za wcześnie żeby cokolwiek suplementowac, a ten spadek jest w zasadzie bez znaczenia bo jest tak mały.
Natomiast bete bym sprawdziła raz jeszcze

Super. Autorko zrób jeszcze betę w środę. Chyba że wizyta u ginekologa Cię uspokoiła na tyle że wolisz poczekac na wizytę u niego ;-)

reklama
Do góry