No, czyli jednak piękna pogoda u Was - Estera pisała, że skwar, Gosiaczek się rozdziewał, aż się bałam co będzie jak zaglądnę wieczorem
Kaatia to jest "szał ciał"!!!! Poryczeć się można ze śmiechu. Ja bym chciała jeszcze z dźwiękiem. Podejrzewam, że moja by odleciała, bo ona uwielbia takie dzieci
A mamuśka by jej wtórowała w tym odlocie. Zaraz, zaraz, bo tu zwykły śmieszek nie wystarczy.... jest!
Karmelcia ja sobie galerię na NK zrobiłam prywatną i chyba tylko moi znajomi mogą oglądać zdjęcia itp. Ale nie jestem pewna. A tutaj zamieszczone zdjęcia mogą być oglądane przez zarejestrowane forumowiczki tylko. Z wyjątkeim galerii w naszych profilach - te są widoczne wszem i wobec, i tam nawet ostrzeżenie jest co by golasków nie umieszczać.
Ale nachodzi mnie, żebyśmy sobie zrobiły taką zamkniętą galerię czy wątek (na jedno wychodzi) i wtedy tylko nasze grono będzie go widziało i na nim działało. No i osoby, które w przyszłości zaprosimy
Estera, Mag moja chyba uczulona na truskawki. Ja się obżarłam i Tuśke wysyfiło na dwa dni. Ale już spokój.
Mag jak tylko przeczytałam, że Gosiaczek ciumki daje, to od razu "skrolnęłam" w dół zobaczyć ile ma dokładnie i ile jeszcze poczekam
Tuśka się tylko rzuca z zębami na mój nos
Estera zrobiłam sobie akrylowe pazury jakieś trzy tygodnie temu po raz pierwszy w życiu - wiadomo, kura w domu się nudzi i wymyśla. Fajne to to nawet, ale to uzupełnianie... Idę w czwartek, bo mnie tak denerwuje. I kwiatki se zażyczyłam, a teraz nie mogę dopiłować bo to naklejka i się nie chce dać, i mam taaaaakie szpony.
Ale mam kłopot, co? Hihihi
Ale ładne więc ponoszę przez chwilę i zobaczymy czy się przyzwyczaję.
Randka suuuuper. Siedziałyśmy jak te kurki w kafejce. Dzieciaki w krzesełkach przez chwilę, pojadły, popiły, pogadały, porównały schematy żywienia zalecane w Pl i Irl (ło matko!!!), napstrykały foty. Ogólnie miejsce mamom przyjaze, bo dużo krzesełek, wygodne fotele i takich mamusiek było całe grono. Koło nas siedziały sobie takie dwie, rajdały, herbatkę popijały, a dzieciaki przy cycusiach. Ale to fajnie wyglądało
Dokumentacja poniżej. Uściski Ciotki-Klotki