reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z USYPIANIEM dziecka

musisz zrobić tak:

odp ---> zaawansowana edycja (obok wyślij) ---> na dole pod oknem odpowiedzi masz zarządzaj załącznikami ---> załącz zdjęcie---> zamknij okno---> wyślij---> Majeranek ;-):-):-):-)

hehe, pSypomniało mi się, ale hmmm nie ma to jak szybka reakcja:) Pani pisac miała, a nie tu podglądać!!!

reklama
kaatia Majeranek bombowy poprostu.Przy ostatniej fotce myślałam,że wręcz usłyszę śpiew operowy - ta ekspresja:-D
karmelcia i co?Fryzjera zaliczyłaś?Proszę się tu zalansować w nowym fryzie!
Boże mi też by się przydał już.
A beciaczek to znowu gdzieś zaginął w akcji.
Dałam dziś dziecku truskawkę pierwszy raz.Matko jedyna!Myślałam,że mi palce poodgryza.Awanture zrobiła jak się skończyła więc jeszcze jedną dostała.Na pierwszy raz nie chciałam szaleć, ale jutro truskawki z jogurtem jej dam.Trza wcinać póki są:-)
A i nauczyłam Gosię dawać buziaka.Ostatnio juz zatrybiła.Ja - Gosia daj buziaczka i cmok cmok do niej a ta z otwartym dziobem na mnie, poobślinia i zadowolona że hej!:tak:

Karmlecia dlatego ja ponad poł roku temu sunęłam konto na NK:tak::tak::tak:
Oli jadł truskawki ale bez zachwytu....
Fryzjer, ja chodze co 2 miesiace..a jutro idę na dolanie akryli i robię akryl-frencz na stopy..................jako kosmetyczka-wizażystka muszę;-);-) jakos wyglądać
Lubię się malowac i fajnie wyglądać-rzadko wychodzę bez makijażu z domu- zboczenie zawodowe:sorry::sorry::sorry::happy::happy::happy:
Ale jestem zmęczona-Oli ma jakiegoś powera i szaleje z tatą..zaraz kąpac i niech spać idzie łobuziak jeden...................

No, czyli jednak piękna pogoda u Was - Estera pisała, że skwar, Gosiaczek się rozdziewał, aż się bałam co będzie jak zaglądnę wieczorem:)

Kaatia
to jest "szał ciał"!!!! Poryczeć się można ze śmiechu. Ja bym chciała jeszcze z dźwiękiem. Podejrzewam, że moja by odleciała, bo ona uwielbia takie dzieci:D A mamuśka by jej wtórowała w tym odlocie. Zaraz, zaraz, bo tu zwykły śmieszek nie wystarczy.... jest! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::wink:
Karmelcia ja sobie galerię na NK zrobiłam prywatną i chyba tylko moi znajomi mogą oglądać zdjęcia itp. Ale nie jestem pewna. A tutaj zamieszczone zdjęcia mogą być oglądane przez zarejestrowane forumowiczki tylko. Z wyjątkeim galerii w naszych profilach - te są widoczne wszem i wobec, i tam nawet ostrzeżenie jest co by golasków nie umieszczać.
Ale nachodzi mnie, żebyśmy sobie zrobiły taką zamkniętą galerię czy wątek (na jedno wychodzi) i wtedy tylko nasze grono będzie go widziało i na nim działało. No i osoby, które w przyszłości zaprosimy:)
Estera, Mag moja chyba uczulona na truskawki. Ja się obżarłam i Tuśke wysyfiło na dwa dni. Ale już spokój.
Mag jak tylko przeczytałam, że Gosiaczek ciumki daje, to od razu "skrolnęłam" w dół zobaczyć ile ma dokładnie i ile jeszcze poczekam:) Tuśka się tylko rzuca z zębami na mój nos :)
Estera zrobiłam sobie akrylowe pazury jakieś trzy tygodnie temu po raz pierwszy w życiu - wiadomo, kura w domu się nudzi i wymyśla. Fajne to to nawet, ale to uzupełnianie... Idę w czwartek, bo mnie tak denerwuje. I kwiatki se zażyczyłam, a teraz nie mogę dopiłować bo to naklejka i się nie chce dać, i mam taaaaakie szpony.
Ale mam kłopot, co? Hihihi:) Ale ładne więc ponoszę przez chwilę i zobaczymy czy się przyzwyczaję.

Randka suuuuper. Siedziałyśmy jak te kurki w kafejce. Dzieciaki w krzesełkach przez chwilę, pojadły, popiły, pogadały, porównały schematy żywienia zalecane w Pl i Irl (ło matko!!!), napstrykały foty. Ogólnie miejsce mamom przyjaze, bo dużo krzesełek, wygodne fotele i takich mamusiek było całe grono. Koło nas siedziały sobie takie dwie, rajdały, herbatkę popijały, a dzieciaki przy cycusiach. Ale to fajnie wyglądało :)
Dokumentacja poniżej. Uściski Ciotki-Klotki

Załączniki

• DSCN1275_640x480.jpg
    DSCN1275_640x480.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 28
  • DSCN1280_640x480.jpg
    DSCN1280_640x480.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 31
Hej
U nas znowu pobudka o 5 i generalnie marudzenie przez całą noc.
Ale w zasadzie to zapomniałam co chciałąm napisać po tym co karmelcia tu wrzuciła.Aż mi się zimno zrobiło.Nie mam konta na NK i nigdy nie chciałam mieć, ale kogut ma.Przed chwilą weszłam zobaczyć co to za syf i myślałam,że mi serce wyskoczy z nerwów i dałam spokój z wyszukiwaniem.Zadzwonie potem do koguta niech usuwa konto.Też ma tam pełno zdjęc Gosi.Matko Boska mam nadzieje,że ktoreś z nich nie wylądowało w tym bagnie.
Dziewczyny może faktycznie jakis zamkniety wątek zrobimy.Trzeba pomyśleć o tym.

My dopiero wstałyśmy... ufff, ale ja i tak jakaś nie dospana, wczoraj filmu mi się zachciało i siedzialam prawie do północy.

Mag nie pitol nie pitol tylko tez fotke Gosiaczka tu wrzuć czasem. A kogotowi nakaż zablokować galerie przed obcymi i tyle. A atrakcje nocne miną i zaczną się dzienne nowe umiejętności i tak w kółko:)

Evelajna, Tusinka boska i do tego w tych "moich" ulubionych spodenkach hehe. No poprostu klassssa dziewczyny. Co do paznokci to się nie wypowiem, bo w życiu nie miałam i pewnie mieć nie będę, bo wiadomo przy zwierzętach to se ne da.

U nas buziaczki też są już grane od jakiegoś czasu, ale na początku chętniej dawała teraz jej sie nie chce, przesadziłam:p
Spadam,\bo tu jakies dzikie piski.

heja z rana!
włąsnie popłaciłamrachunki i siedze i wypełniam wnioski o zasiłek wychowawczy na Emilke...ratunkuuuu...
humor zdechł...
trzeba mi kroplówy;-)

Emilka ale choróbsko się przewaliło??
No kurka wiecie, że ja nawet o wychowawczy nie wystąpiłam, jakaś taka nie ogarnięta jestem,a Emilka mi o tym ciągle przypomina:)
My znowu dopiero wstwałyśmy.

reklama
Też ostatnimi czasy pobijamy rekordy wyłażenia z pidżam - dziś po 11. Ale za to w nocy... Iiiiiiiii... Głowa mała co się dzieje.
Kaatia spodenki z "penisa" hiehie. Czyli sklepu taniego Penneys, ale jak to brzmi jak się powie na głos np.: "a, to buty z penisa". Niewtajemniczeni łypią podejrzliwie czy u mnie z głową ok.
Mag spokojnie. Jak Kaatia pisze: zablokuj galerię i finito. No i wrzuć tu czasem jakąś fotę Gosiaczka. Jak wrzucisz na wątku, to tylko my forumowiczki obejrzymy po zalogowaniu. A tu raczej kont fikcyjnych nie ma i mody mają oko na wszystko.
Emilka jak skończysz z papierami to sobie strzel setę. Oj, sorry, kroplówę:)

Przyszedł do mnie "list", że mam jutro zasiłek do odebrana dla bezrobotnych. Po prostu w tym kraju, to wszystkie chwyty dozwolone: ktoś po prostu w urzędzie nabazgrał długopisem na drugiej stronie jakiejś kartki :"kolejna data podpisu 15/07 " i "Pierwsza wypłata 11/06" wrzucił do kopery, nabazgrał adres i doszło dzień przed wypłatą zasiłku. Oczy mam w słupki...
Tuśka śpi a ja się opycham pierogami - nareszcie ktoś tu lepi prawdziwe pierogi z farszem, a nie mamałygą w środku, i od kilku dni wsuwamy je na okrągło:)

Do góry