reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z USYPIANIEM dziecka

reklama
Skwaaaar......zwialsi,y do domu..zjemy zupe i do parku pojedziemy

Wszystkie laseczki cudne, Olis bedzie mila problem oj bedzie mial z wyborem

Polansowałysmy nasze dzieci to teraz musimy siebie polansowac:-D:-D:-Dtylko by sie przydał watek zakmkniety hehehehe

ja kocham kawke i nie wybrazam sobie bez kawki dnia- pije 2, 3 dziennie.........mnimapalic nie pale,,,,,,wypic lubie piwko, drinki-ale bez wodki bo jej nei trawie.

Musze juz menu obmyslac bo 26 czerwca mamy 5 rocznica slubu:szok::szok::szok::szok: i robie imprezke.Prosze o przepsiy jakies dobre:-):-) i jeszcze w tym mieisacu 26 lat mi stuknie............starzeje sie- do 30 tlyko 4 lata zostalo:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

no nie powiem E-stera, dowaliłaś do pieca tym starzeniem się i zaraz informacją o wieku, czekaj, zaraz rozpęta się burza ;-) ;-) ;-) a którego to ten piękny dzień? ;-)
a przepisy mogę potem podrzucić bo ja uwielbiam gotować, ale potem bo właście się ściełam z kogutem. Miał się 2 całe dni zająć dzieckiem, żebym mogła dokończyć pracę. Owszem, jedzie z mychą na rehabilitację ale ciągle coś po drodze wyskakuje. teraz się okazało że robotnicy mają przyjechać i mam tam jechać, wpuścić ich, poczekać aż on przyjedzie, zabrać dziecko, wrócić do domu, potem on musi jechać tu i tam, na 17 miałam iść do fryzjera i za grosz nie odpuszczę i okaze się że jak teraz wyjdę to wrócę po 20 a praca w miejscu stoi...

zaraz, przecież mogę jechać i zabrać komputer ze sobą i tam pisać, tyle to bez Was wytrzymam... ;-) ;-) ;-) ;-) ech, gdybym tu nie wlazła to bym nie pomyślała. dobra, to jadę, ale kogut i tak bleee ;-(

Ostatnia edycja:
U nas tez gorąco.Chciałam młodą oszczędzić i popołudniu z nią wyjść coby nie w ten skwar ale tak dawała czadu, że kogut niew wytrzymał i na spacer ją zabrał a sama przynajmniej obiad w spokoju zrobie.
e-stera no dobra jak Ty stara jesteś to ja na swój temat się nie wypowiem bo aż głupiooooo!

Tak jest! Do żłoba razem z dzieciarnią trza Was wysłać! Siusiumajtki jedne:D

Mag
ach! witaj w klubie! Coraz nas więcej wstających o piątej. Ale mnie szlag trafił na całego i w końcu uśpiłam młodą tak, że wstałyśmy pół godziny temu hehe:)
Współlokatorka za ścianą chyba tylko pocierpiała, bo się wydarła najpierw Tuśka, potem ja, potem coś poszło o glebę (już nie pamiętam, co ale se musiałam piżgnąć czymś dla kurażu) aż nastała błoga cisza.
Karmelcia ja też nie kawowa i tylko inkę dla smaku piję, albo cappucino bezkofeinowe. Zresztą jak się cycoli, to o używkach mogę zapomnieć.
No i przepraszam za tą tatusiną córkę :) Tuśka też tatowa. Kaatiowy świrek bardzo maminy jest.
Łoj najlepsze pomysły przychodzą jak się tu zagląda - zabieraj tego komputra, a co się będziesz!
Estera patrz góra tego posta:)
U nas też pięć latek w tym roku. W sierpniu. Ale nic nie robimy, nie ma jak, nie ma kiedy, nie ma dla kogo - wszyscy w Polsce.
Kaatia
a co Ty się babo nie chcesz chwalić Maryniem? Myślisz, że ją tam schowasz przed światem i będzie git? Nie ma dobrze! Dawaj foty!

No i żeby nie było też co nieco wstawię jak wrócę z randki - zaraz na nią idziemy:)
Dziś Tuśka zaprasza Robcia do kawiarenki, hiehie;P

nooo, ogarnęłam chyba:)
Poranna sesja Majeranka:)

Załączniki

• P1060222.jpg
    P1060222.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 44
  • P1060223.jpg
    P1060223.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 45
  • P1060224m.jpg
    P1060224m.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 49
  • P1060225m.jpg
    P1060225m.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
musisz zrobić tak:

odp ---> zaawansowana edycja (obok wyślij) ---> na dole pod oknem odpowiedzi masz zarządzaj załącznikami ---> załącz zdjęcie---> zamknij okno---> wyślij---> Majeranek ;-):-):-):-)

Do góry