reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Problemy z kupką

reklama
też przez to przechodzimy:-)
nasz pediatra powiedział że tydzień może spokojnie kupki nie robić, teraz Ala robi kupkę co 3-4 dni ale poddaję jej herbatkę koperkową a wczoraj kupiłam nową: ułatwiającą trawienie HIPPa, zobaczymy czy dzisiaj zrobi...
ja piję dziennie przynajmniej dwie rumiankowo-koperkowe i latam zamiast niej:-D

My od wczoraj walczymy z kupskiem. Olusia ma tak zbitą i twardą, że jej nie może przejść i bardzo się bidulka męczy. Tak na raty robimy po kawałku, płacz straszny widzę jak pcha a to nie chce wychodzić. Wysłałam męża do apteki po coś bo domowe środki nie działają. A jak już jakiś kawałek wykupka to uśmiech taki na twrzy i cała przeszczęśliwa jest.
Chyba tak na nią zmiana mleczka podziałała. Mam tylko nadzieję, że brzuszek się przyzwyczai szybko. A niewiem czy dobrze pamiętam, ale czy śliwki by tu nie pomogły. Bo jak karmiłam cycem to właśnie jek miała problem z kupką to śliwki jadłam. Tylko nie wiem od którego są miesiąca.

mi sie wydaje ze chyba za wczesnie na sliwki
ale niestety nic wam nie poradze bo u nas nadal ten problem nie rozwiazany juz od ponad miesiaca

tez mysle ze to wina mleka bo czasem dokarmiam i to własnie nieregularnie i pewnie dlatego sie nie moze przyzwyczaic ale chce karmic jak najdłuzej cycem a nie zawsze moge

U nas problem kupki rowiazał się sam na zasadzie "mówisz masz". W zeszły piątek powiedziałam, że chciałabym, żeby Kuba robił kilka kupek dziennie, a nie tak jak robi co 2-3 dni. I od następnego dnia tak właśnie się stało. Czary jakieś czy coś :tak: A tak naprawdę to zastanawiam się czy teraz nie robi za często, bo praktycznie co zmiana pieluchy to jest kleksik w pieluszce:shocked2:

u nas niestety coś takiego nie działa widocznie ja nie mam takiej mocy
bo już nieraz płakałam nawet przez te kupki
sumka może Ty jakaś czarodziejka?spróbuj może i na moją córcie
chociaż przez neta to pewnie się nie da co??///

Bardzo proszę:

"Na Ozyrysa i Apisa Oliwko sraj !!!!!!!!!!!!!!"

gif78.gif

reklama
Dzięki Sumko jak to zobaczyłam to aż się w głos roześmiałam ze chyba wszyscy sąsiedzi mnie usłyszeli
taką mi niespodziankę zrobiłaś
mam nadzieje ze poskutkuje ale lepiej rano bo juz śpi więc wolałabym zeby nie spała całej nocy z kupką

Do góry