reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

problemy z kupą i gazami

ja próbowalam juz wszytskietgo!!! u 4 pediatrów bylismy u gastroenterologa.odciągalam to"przezroczyste" pierwsze mleko i dupa blada ciągle to samo. wiec kazano nam odstawic piers i przejsc na nutramigen ale ona z butli nie chce jesc:-( masakra wyje jakby ją ze skóry obdzierano!!!

reklama
Tylko ze ta nietolerancja by chyba wyszla wczesniej a nie dopieor w 6, 5 miesiaca U mojego synka wyszla jak mila 6 tygodni.............Do tego dchodza jeszcze pieniace i stzrelajace kupki ze sluzem
Musialam odstawic i karmic Nutramigenem- pomoglo

mamy podobny problem, podajemy sab simplex (mozna go tez kupic w Czechach) i jest lepiej bo mała sie tak nie męczy i gazów jest mniej. ostatnio co prawda, sie znowu nasiliło prawdopodobnie, tak jak pisałyście przez to ze łyka powietrze przy jedzeniu, a to sie bierze z kolei z tego ze Żona ma b.duzo pokarmu.
pozostaje nosić na ramieniu, kłaść na brzuszek i moze zaopatrzyc sie w sab simplex..
co do kupek to zrobilismy posiew kału i jutro mamy wyniki wiec tez sie wyjasni czy jest skaza białkowa czy jakis wirus czy poprostu tak ma..
tak wogóle to wszystko sie u nas zaczelo po pierwszym szczepieniu 6w1 i prewenaru

syla28 jak często podajecie Sab Simplex i ile kropel? my narazie po 10kropel co drugie karmienie ale z teg oco czytalem to mozna przy kazdym karmieniu nawet 15 kropel

ja próbowalam juz wszytskietgo!!! u 4 pediatrów bylismy u gastroenterologa.odciągalam to"przezroczyste" pierwsze mleko i dupa blada ciągle to samo. wiec kazano nam odstawic piers i przejsc na nutramigen ale ona z butli nie chce jesc:-( masakra wyje jakby ją ze skóry obdzierano!!!

jejku współczucia...ja nie wyobrazam sobie mojego ssaka odstawic od piersi...on tak ja kocha!!!

reklama
Do góry