reklama
cytologię robiła mi szanowna pani doktor pół roku temu.był I stopień,więc looz chyba... jutro do niej pójdę.może chociaż badanie na czystość pochwy mi zrobi.bo tego jeszcze nigdy nie miałam...uciekam do innego gina.nie ma na co czekać...:-(
Dziewczyly, byłam w czwartek u gina i stwierdził że jestem w 4 tygodniu ciąży, dziś pokaało mi się malutkie plamienie i leciutki skurcz, co mogę zrobić zanim jutro się skontaktuje z ginem. Czy to może być groźne??
lepiej nie ryzykuj, ale też nie panikuj, jak najszybciej idz do lekarza, a do tego czasu oszczędzaj się, leż jak najwięcej. ja też to rpzechodziłam. i chyba nawet w tym samym czasie co Ty,
michalkaaaa,a od którego tygodnia bierzesz duphaston?ja biorę już 6 tygodni:-( plamiłam w 5 tygodniu,pojechałam do szpitala i tam mi przepisali.żadnego krwiaka nie było.nie wiedzieli od czego.dopiero tydzień temu okazało się,że ciąża była mnoga i plamiło bo słabszy płód opuszczał mój brzuszek....na usg było wszystko ok...a lekarka do której chodzę mówi''może na wszelki wypadek brać ten duphaston'' ale niestety nie jest w stanie powiedzieć do kiedy mam go brać...cena ceną,ale czy to jest konieczne,gdy nic się nie dzieje???
michalka25
Fanka BB :)
Waniliowa biorę od 5 tyg też "zapobiegawczo" bo poziom progesteronu miałam wysoki ale stwierdził,że nie zaszkodzi zwłaszcza,że problem dotyczył łożyska Na szczęście w 13 tyg krwawienia ustały, jednak 3 miesiące spędzone w łóżku nie poszły na marne;-) Kończę ostatnie opakowanie i chyba więcej brać już nie będę bo zaczynam 19tydz i odpukać nic złego się nie dzieje
Athena radziłabym udać się do szpitala
Athena radziłabym udać się do szpitala
michalkaaaa,a od którego tygodnia bierzesz duphaston?ja biorę już 6 tygodni:-( plamiłam w 5 tygodniu,pojechałam do szpitala i tam mi przepisali.żadnego krwiaka nie było.nie wiedzieli od czego.dopiero tydzień temu okazało się,że ciąża była mnoga i plamiło bo słabszy płód opuszczał mój brzuszek....na usg było wszystko ok...a lekarka do której chodzę mówi''może na wszelki wypadek brać ten duphaston'' ale niestety nie jest w stanie powiedzieć do kiedy mam go brać...cena ceną,ale czy to jest konieczne,gdy nic się nie dzieje???
u mnie był krwiak jeden lekarz przepisał mi tylko 2 opakowania, a drugi mówił, żeby aż do 18 tygodnia brać- zapobiegawczo, bo niby u mnie też już nic się nie dzieje.. ale zgadzam się, cena jest kosmiczna
wróciłam od lekarki.do tego duphastonu dodała kaprogest.nie krwawię,ale mam bóle podbrzusza i wodniste upławy.sama nie wiem czy decydować się na te zastrzyki...jeśli ma pomóc to pomoże sam duphaston chyba...brała któraś z was taką mieszankę???
p.s-żadnych badań nie zleciła rzecz jasna...nfz nie ma kasy i już...
wróciłam od lekarki.do tego duphastonu dodała kaprogest.nie krwawię,ale mam bóle podbrzusza i wodniste upławy.sama nie wiem czy decydować się na te zastrzyki...jeśli ma pomóc to pomoże sam duphaston chyba...brała któraś z was taką mieszankę???
ja tylko duphastron mam, ale od niego chyba jakaś grzybica mi się robi swędzieć jeszcze nie swędzi, ale już białe mam na bieliźnie.
szkoda z tymi badaniami:-(
reklama
tabletka jak się rozpuszcza to cześć wypływa wiec to pewnie dlategoja tylko duphastron mam, ale od niego chyba jakaś grzybica mi się robi swędzieć jeszcze nie swędzi, ale już białe mam na bieliźnie.
szkoda z tymi badaniami:-(