A
Anna88
Gość
pozdrawiam was dziewczyny i mam nadzieje ze z naszymi aniolkami bedzie ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha ja tez mam takie poszukiwania knajpek ... masakra....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!ja też tak mam:-( całe gatki dosłownie...kolor mleka...dostałam jakieś globulki od gina-skład wymyślił sobie sam chyba i w aptece mi to robili...ale-wcale ilość wydzieliny się nie zmniejszyła...najgorsze jest to,gdy idę ulicą i czuję,że coś ciepłego mi wylatuje...i biegnę do pierwszej napotkanej knajpki sprawdzić czy to nie krew...to moja pierwsza ciąża,podtrzymywana na dodatek,więc nie wiem czy to normalna rzecz...jedne dziewczyny piszą,ze jak najbardziej,inne,że to infekcja i należy wziąć się za porządne leczenie...
po pierwsze: upławy w ciąży nalezy niezwłocznie leczyc bo mogą doprowadzić do zakażenia i poronieniaA WZMOZONE UPLAWY TO NORMA!
ja mam strasznie silne uplawy, czasem mniej przyjemne, i gin mowi ze zadnych zmian grzybicznych nie widzi i śluz tez jest w normie, wszystko zalezy od organizmu kobiety.... tak mi pwiedzial .... cytologie bede mial w poniedzialek robiona.... wiec zobaczymy, ale mi sie wydaje ze poki nie swedzi, czy nie piecze i nie ma ona innego koloru niz, bladomleczny czy przezroczysty to wsio jest si i nie trza sie bac na zapas...po pierwsze: upławy w ciąży nalezy niezwłocznie leczyc bo mogą doprowadzić do zakażenia i poronienia
po drugie: wzmożone mogą być nie upławy bo one świadczą o jakimś zapaleniu, tylko wydzielina z pochwy w kolorze przeźroczystym lub lekko mlecznym bez zapachu
po trzecie: używajcie mydła lactatyd lub innego z pałeczkami kwasu mlekowego zeby pomogło Wam utrzymać odpowiednią florę bakteryjną
ja miałam 2 razy zapalenie w ciągu pierwszych 12 tyg wyleczyłam to pimafucinem o ile dobrze nazwe pamiętam