michalka25
Fanka BB :)
Dziewczyny w tak wczesnej ciąży nie zawsze można znależć przyczynę krwawienia U mnie zaczęły się od 5 tyg i nikt nie miał pojęcia skąd się biorą, maluszek rozwijał się prawidłowo Dopiero w 12tyg lekarz znalazł przyczynę Nie mogę absolutnie nic ciężkiego robić, ani chodzić ponieważ właśnie ruch powoduje krwawienie koło łożyska, które za nisko zaczęło się rozwijać Leżę już 3 miesiąc w łóżku i dzięki temu jest już poprawa, mam nadzieje,że wkrótce będe mogła trochę więcej się ruszać ale pewne to nie jest Maleństwo najważniejsze można się poświęcić, m gotuje obiady i sprząta, mieszkamy sami za granicą i jakoś sobie radzimy! W takich sytuacjach naprawdę musicie bardzo na siebie uważać! Raz dostałam krwawienia po tym jak za mocno się wygięłam po kartkę!
Modziom w zagrożonej ciąży seks jest zabroniony!!! lekarz Ci tego nie powiedział!! mam nadzieję, że pojechałaś z tym do szpitala Duphaston powinnaś brać raczej dłużej, idż może do innego lekarza U mnie 17tydz i dalej go biorę
Modziom w zagrożonej ciąży seks jest zabroniony!!! lekarz Ci tego nie powiedział!! mam nadzieję, że pojechałaś z tym do szpitala Duphaston powinnaś brać raczej dłużej, idż może do innego lekarza U mnie 17tydz i dalej go biorę